|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fisher Price - OPREMA IN NE IGRAČE
21.2.2006 12:09:16   
Jan@
Živjo vsem,
user posted image  že celo dopoldne iščem kje bi lahko kupila v Sloveniji ali pa kje na netu od Fisher Price-a en gugalnik pa ne najdem in ne najdem. Mogoče ima katera izkušnje. Ali pa če mogoče katera ve, kje v Italiji ali pa Avstriji prodajajo opremo od tega proizvajalca, ker pri nas dobiš menda samo igrače.

Hvala že vnaprej za odgovore in lep dan vsem

Florijan in Jernej - moja sončka poleg Očija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fisher Price - OPREMA IN NE IGRAČE
21.2.2006 12:50:49   
mojsoncek
Jaz nimam ravno izkusenj z izdelki Fisher Price, ti pa vseeno posiljam nekaj linkov kjer bi se mogoce dalo kaj dobiti:

http://www.fisher-price.com/intl.asp 
http://kaufen.ebay.de/fisher-price

Drugace bi bilo pa za pogledati v Toys "R" Us-u.

lp

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2006 13:31:35   
Jan@
Ja sem našla v Toys R Us-u zdele, da majo opremo tudi user posted image , samo ne točno tega artikla, k bi ga jaz rada. user posted image user posted image  sem jim pisala kaj bi rada in upam, da mi odgovorijo. na ebay-u se pa ne znajdem, ker je vse v nemščini in nimam pojma. user posted image  ma sej bom počas našla.

hvala za linke

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2006 15:10:51   
Stajerka
V Sloveniji je zastopnik za Fisher price Emona. Uvazajo samo igrace, katere prodajajo v trgovini Direndaj. Sem jih poklicala in niso zainteresirani, da bi uvažali še kaj več...... 

Jaz sem gugalnik od fisher price po tem kupila v Toysu (Kick & Play Bouncer: http://www.toysrus.at/index.php?mapid=1&marke=38&page=6&PHPSESSID=5209cf41e48b339fb2d8be05e5187eed).  Sem jim poslala email v angleščini in so mi v enem dnevu odgovorili, če imajo artikel na zalogi v tisti prodajalni v katero sem šla (Celovec).

Kateri gugalnik pa tebe zanima?

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2006 15:19:11   
Stajerka
Sem ti vpisala iskalne pogoje za fisher price gugalnik na Ebayu, pa klikni in poglej:

http://search.ebay.de/ws/search/SaleSearch?sofocus=bs&satitle=fisher+price&sacat=2990%26catref%3DC5&fbd=1&nojspr=y&fscl=1&catref=C5&sorefinesearch=1&from=R14&nojspr=y&fscl=1&pfid=0&fswc=1&few=&saprclo=&saprchi=&fss=0&saslop=1&sasl=&fls=4%26floc%3D1&sargn=-1%26saslc%3D3&salic=77&saatc=182&sadis=200&fpos=&fsct=&sacur=0&sacqyop=ge&sacqy=&ga10244=10425&saslt=2&ftrt=1&ftrv=1&sabdlo=&sabdhi=&fsop=1%26fsoo%3D1&fcl=3&frpp=50

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2006 10:01:50   
janjja

user posted image

Fisher Price Ocean Wonders Aquarium Babyschaukeluser posted image  Ej takega sem videla v Baby centru v celju pred enim tednom. Vem ko sva še z mojim full gledla ker kaj takšnega še nisem videla. Pa ziher je bil od Fischer price.

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2006 10:42:16   
Jan@
Jaz bi rada pa tale gugalnik http://www.fisher-price.com/uk/babygear/product.asp?id=31197&sku=G5912&c=bgsw_tas, pa sem pisala v Toys R Us, pa so mi rekli, da tega artikla nimajo.

Ma sej to je tud tle v tej Sloveniji. Nekaj na netu najdeš, potem pa do boga ne moreš nikjer kupit. user posted image  Vsaj jaz se vedno v kaj takega zapičim, k potem tukaj ne dobim. 

Lep dan vsem in hvala vam za odgovore, če pa boste tega kje pri nas videle, mi pa prosim sporočite.

Lp in pobožajte svoje user posted image  

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2006 10:45:21   
Jan@
janjja,
kako si pa ti slikco pripela? sem hotela jaz tudi, pa mi sploh noče. user posted image

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2006 10:49:20   
Jan@
user posted image

o zdej mi je pa ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image . no tega bi rada dobila. mi je zelo všeč, pa prijateljica ga ima (v Londonu), pa pravi, da ga uporablja že od rojstva, pa še sedaj, ko je sinko star že 10 mesecev.
upam, da ga najdete v kakšni trgovini. user posted image

lp

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2006 18:52:36   
alfa
Zelo podoben ležalnik (take along swing) sem danes videla med oglasi na bolhi.
Če daš v iskalnik samo opremo je na cca. 13 strani in stane 15000,00 SIT.

LP!

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2006 11:26:44   
pravljica
tudi tisti zgoraj (aquarium) je bil en čas na bolhi za 20 000 sit, ne vem če je še

yeah, thats me ;)

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.