|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brce
21.2.2006 9:43:31   
ansaj
Pozdravljene!

Sem v 25. tednu user posted image . Brcike čutim že od 19. tedna-vendar se na začetku nisem obremenjevala z njihovo nerednostjo. Sedaj pa se mi zdi, da bi jih morala močneje čutiti in pravgotovo vsak dan. So pa še vedno zelo nežne in včasih se mi zdi, da jih je premelo!!!user posted image

Prosim tiste z izkušnjami, da mi poveste kdaj ste redno čutile brce!!!

Hvala, srečka nosečka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brce
21.2.2006 11:00:28   
poliloni
Jaz se točno ne spomnim kdaj sem jih redno čutila, vem pa da me je tudi neprestano skrbelo ali jih je dovolj.... Pri nas se je ponavadi premikal najbolj zvečer in pa če sem se ulegla na hrbet.
Vem pa,da v začetku niso bile tako močne in redne pa tudi niso dolgo trajale, tako da brez panike!

(odgovor članu ansaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2006 12:49:15   
andreja25
Sem v 26.tednu in brce tudi ne čutim tako močno ,vendar sem svojo G.vprašala kako to in mi je rekla da nič bat,najboljše je da narediš 10 počepov in čakaš,meni pomaga,upam da bo tebi tudi.

PDP 3.6user posted image

(odgovor članu ansaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2006 14:27:29   
MATEJA
Jaz brcike našega malega razbojnika čutim od 19. tedna. Tisti teden so bile bolj blage, od takrat naprej pa so redne vsak dan in kar konkretne (torej jih čutim kr močno, včasih ko udari v sredino trebuha jih čuti tudi moj user posted image ). Je pa bolj aktiven zvečer, ko se jaz umirim in ko ležim na hrbtu, tudi že "igram" se z njim (božam trebuh ali pa mu malo potrkam, pa se hitro odzove - in to lahko traja tudi pol ure) - prav smešno, tako majhen, pa se tako lepo odziva. Sem pa opazila, da je odvisno tudi od mojega počutja (če sem srečna, nervozna, žalostna, razdražena...), se tudi user posted image  drugače odziva. Jaz sem sicer 1. user posted image  in ne vem kako je, če je otrok bolj malo aktiven, vem pa da je vsak otrok drugačen in eni so bolj aktivni eni manj. Mislim, da nimaš kaj skrbet, če je ginekološko vse bp! Je pač bolj len otrok, ti bo nadomestil, ko se rodi user posted image . Jaz pa iskreno upam, da se bo naš kaj umiril, ker če ne, ne bomo spali ponoči ne podnevi in bomo videli user posted image . Lepo nosečnost ti želim, pa čimmanj skrbi.
Mateja, 22 5/7

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu andreja25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?