Od drugega steklenička (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Natas@ -> Od drugega steklenička (21.2.2006 9:16:45)

Ta teden našega v vrtec vozi moja mami in mi je danes povedala, da ji je vzgojiteljica rekla, da ker naš nima svoje flaše s sabo mu bo pa tako kot včeraj dala stekleničko od nekoga drugega, ki ga v vrtcu ni. Ja, je že res ,da smo pozabili dat s sabo samo obstajajo pa tudi lončki oz. kozarčki za pit, ne pa da se da od nekoga drugea flaša.
A preveč kompliciram ali naj na kašen način ukrepam (se pogovorim z vzgojitljico)

Marogica -> RE: Od drugega steklenička (21.2.2006 9:21:21)

Po tej logiki boš ti za svojega otročka vedno svoj kozarček s seboj nosila? Saj je stekleničko najbrž oprala in če se jeto zgodilo enkrat ali dvakrat, zame osebno to ni nobena katastrofa. Glej raje iz pozitivne strani, da je bila vzgojiteljica tako prijazna in je otroku nudila možnost, da ni bil žalosten ali žejen, če je še vedno navajen na stekleničko. Tako je bil volk sit in koza cela

Anonimen -> RE: Od drugega steklenička (21.2.2006 9:37:48)

Ja, ne kompliciraj. Saj igrače tudi vsi ližejo, pa se niti ne operejo vmes. tako pač je v vrtcu.

viv_ -> RE: Od drugega steklenička (21.2.2006 9:59:21)

Ah dejte no... Tam spodaj ena s problemom dude, tukaj flaša... Kaj pa stvari, za katere ne veš, pa se ravno tako dogajajo? Ne se sikirat...

Jutra -> RE: Od drugega steklenička (21.2.2006 10:42:11)

Se mi zdi, da je včasih bolje: manj ko veš, bolje je.[sm=smiley2.gif]
V vrtcu je skoraj nemogoče doseči, da ne bi kdaj kakšna duda, flaška, igrača pristala v drugih ustih. Pa tudi, ko otroci jedo, so kakšni tako dobrosrčni, da bi s svojo žlilčko nahranili še svoje prijateljčke. Sem že videla tako sceno. Vzgojiteljica je hitro posegla (mogoče ji je bilo tudi nerodno, ne vem), meni so bili pa malčki tako simpatični[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Zato se pa pravi, da se otroci v vrtcu "prekužijo".

Natas@, te stvari je treba vzeti v zakup, žal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mamči -> RE: Od drugega steklenička (21.2.2006 23:39:44)

Mene bi to tud motilo, sploh ker je vzgojiteljica zavestno dala drugo stekleničko, ne po pomoti.

Jaz bi ji ziher rekla, da če se le da, naj mojemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ne daje flaške od drugih.

Jaz tud ne morem iz iste steklenice za kom drugim pit. Mi ni ravno apetitlih, da o kaki slinavki, anginah, herpesih, virozah.... ne govorim. Taka pač sem.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.2.2006 23:47:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Želvica -> RE: Od drugega steklenička (22.2.2006 14:36:04)

Če pri nas pozabimo flaško (se nam je enkrat zgodilo) mu vzgojiteljica da piti iz kozarca in nam je tudi povedala, da je ni potrebno naknadno nosit.
Pa ne rečt, da je otrok premajhen oz. navajen na flašo in ne more pit iz kozarčka, ker imam doma devetmesečno punčko, ki že od šestega meseca pije tako po flaški kot tudi iz kozarca.

LP

Stran: [1]