|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Res žalostna
20.2.2006 21:07:19   
Barbk
Ojla punce moje,

danes sem bila zopet na urgenci in so mi samo potrdili tisto kar sem že čutila po četrtkovi krvavitvi.Moja pikica ni bila dovolj močna...user posted image .Sem solzice že včeraj točila pa mi je danes malce lažje, a treba je iti naprej.Je pa hvala bogu drugač vse ok, tako da lahko že kar začneva delati na user posted image .Upam, da nama bo kmalu uspelo.A je imela že katera takšno izkušnjo in kdaj je začela spet delati na bebici?

Barbk
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Res žalostna
20.2.2006 21:14:12   
Anonimen
Vem, da si žalostna, vendar moraš čez to. Vsak stvar se v življenju zgodi z namenom. Če je moralo biti tako, je bolje sedaj, kot kasneje. Takšna je bila tudi moja tolažba po ss pred 4 leti.
JAz ti svetujem, da sedaj malce počakata. Priporočljivo je počakati 3 mesece, da se zopet uredi ciklus...
Potem pa v nove boje. Držim pesti user posted image

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2006 21:40:23   
Gina
Žal mi je, ker se ti je to zgodilo. Življenje je včasih malce zoprno in ne vedno pravično. Ampak verjamem, da za vsakega posije sonce, tudi zate bo. Pogum, punca. Boš videla, da bo.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2006 21:53:44   
kasija78
Barbk,

Grozno je, da se morajo zgoditi tudi take stvari. Vem kako težko je čakat na tisti user posted image  in potem mora biti še huje, ko enkrat že je in se potem ne izide. želim ti čim manj user posted image  in čimprejšnje daljše počitnice user posted image (ta 9 mesečne tudi). Drži se!

lp,  kasija

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2006 22:34:55   
Barbk
 Oh hvala punce,

saj bo.Res greva z lubijem čez dva tedna smučkat za cel teden.Komaj čakam, da se nadiham svežega zraka, fajn nasmučam čez dan, ponoči pa user posted image .Moj dragi se že heca, ker mi je v četrtek G na urgenci rekla, da imam maternico bolj zadaj in da naj telovadiva tako kot user posted image , da si bova ščitnike za kolenčka nabavla...Uh dober, da imam ob sebi takega srčka.Kolk ga ljubim.

Nočka,
Barbk

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2006 10:07:19   
Paci
Ojoj, Barbk, res hudo. Držim pesti, da ti kmalu ponovno uspe!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2006 11:03:59   
Adelina
Barbk, vem kako ti je hudo, saj sem tudi sama šla prvič čez podobno situacijo in sem tudi v 13.tednu morala splaviti (zaradi nepravilnosti ploda). Sedaj bo še par dni hudo, potem pa se boš umirila. Potem pa spet v akcijo, da čimprej spet zagledaš user posted image . Pa da bo takrat vse v redu!user posted image  

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2006 20:08:57   
Naja30
Barbk, hudo mi je zate user posted image user posted image user posted image  ampak nekaj že ni bilo v redu s plodkom, zato se je poslovil, da bo dal drugemu, zdravemu prednost. Nekaj dni boš že potrebovala, da se postaviš na noge, potem pa le pozitivno naprej. počakaj en cikel, pa lahko spet začneta delat na user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......