trudivase -> RE: maca - kapsule (3.8.2009 16:32:03)
|
hja, noge v luft pa to, kar sva tudi midva prakticirala, sva prenehala. Diagnoza po rahli krvavitvi: izvenmaterična nosečnost blizu jajčnikov, ki so jo morali prekiniti, smrk smrk, telesne rane so zaceljene, duševne pa se bodo celile še dolgo. Ja, že trije, ki so poskušali tale recept so uspeli, ali pa s(m)o na dobri poti. Pil sem jo sam jaz, ker sem imel slab spermogram (2x isti rezultati), pol potreh mesecih pa rekordna vrednost, po moje sam od kafejčka, močnega z mal mleka, pa živce na OFF, seksala sva po dvakrat na dan z dvodnevnimi presledki in je ratalo, no ja, kar se oploditve tiče je ratalo, zdej greva na umetno oploditev v MB, spermogram kaže 98/2 v prid zmagovite ekipe. Ne vem a je to od kofetkanja al od živcev, ne vem, definitivno pa ne od MACE. Ravnokar sem danes slišal da ginekologi sodelujejo z to firmo ki zastopa maco, gospa ki to prodaja pa je bivša altenativna medicinka in pozneje zeliščarka. In ravno ginekologi imajo menda (navajam: MENDA) plačan simpozij ravno od sponzorstva te firme Za razmislit, kak eni služijo na račun nas uboge raje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|