Anonimen -> Movie maker - nujno (20.2.2006 11:31:05)
|
Imam en velik problem. Do petka moram spravit skupaj filmcek iz 70 slik in 4ih filmckov (veliki so pa 22,8MB, 19,2MB, 46,8MB in 38,4MB), skupaj z zacetno in odjavno spico, glasbo v ozadju in komentarji na slikah in vizualnimi prehodi. In zdej me windows movie maker zeza, ker kar zablokira, ko dodam vse to, plus tega ne morem nastavit dolzine ene slike vsaj na 10sek, ker je nastimano na 5sek (pa ceprav sem spremenila v nastavitvah), na casovni premici mi pa nekak ni do tega, da bi vsako od 70 slik prestavila, pa se steka vse skupaj. V pinnaclu tega ne morem delat, razen te filme, ki jih dam dol iz kamere (to so pa teli 4 v oklepaju). Pridejo pa filmcki vmes med slike, ker bo to za darilo in si pac dogodki sledijo po letih. Kaj sploh hocem? En pameten, easy program, ki ga lahko cimprej snamem dol z neta, al pa nasvet/dodatna navodila glede movie makerja. Zdej grem tam probat se eno stvar, potem bom pa znorela! Ker mi je trikrat cist vse zastekal. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Help! Riba
|
|
|
|