zoya24 -> RE: SPANJE in nočni obroki (20.2.2006 10:08:31)
|
No pa še moja izkušnja. Zdaj smo stari dobih šest mesecev. Do 1,5 meseca smo se dojili na tri ure, nato smo se do skoraj treh mesecev dojili še dvakrat,, ob pol dveh in ob petih, spat je šel vedno okoli osmi. Malo pred tremi meseci se je začel zbujati spet na tri, pol na dve, včasih že na uro in pol. Pa sem si reklo, OK naj bo, preskok v rasti, ki naj bi trajal en teden, pri nas se je vleklo dokler se nisem odločila pri 4 mesecih to nočno dojenje malo ukinit. Sem probala in mu dala samo dudo, prvo noč se je vsega skupaj jokal oziroma jamral mogoče 10 minut, drugače pa brez problema zaspal. Nato smo spali kakšen teden OK, s tem da sva se podojila okoli 4-5 ure zjutraj, nato pa se je spet začel ful zbujat, ampak je samo dudo dobil, pa takoj zaspal. Samo zbujat se je znal pa kar naprej. Pa sva se z mojim odločila, da ga dava poskusno spat v svojo sobico. Prvo noč se je zbudil dvakrat (ob dveh in pol petih, nato pa naslednjič ob devetih). Od druge noči naprej pa spimo po celo noč. Gre spat ob osmih, se zbudi okoli šestih za dojenje in spi nato dalje še do devetih.
|
|
|
|