električna metla (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tasika12 -> električna metla (20.2.2006 7:31:04)

Mene zanima če ima katera tole električno metlo, katero reklamirajo na tv reklami in kako je z njo zadovoljna?
Hvala.
Lep dan
Nataša

fipi -> RE: električna metla (20.2.2006 7:41:54)

Mi jo imamo. Za gladke površine je še kar dobra, da pa bi tepih z njo pometal pa ni šans.

janjja -> RE: električna metla (20.2.2006 10:13:19)

Iz mojih izkušenj še ni bilo stvari ki sem jo kupla preko tv, da bi bila z njo zadovoljna, imajo res dober marketinkg, tako da bi še staro šaro prodali.

Anonimen -> RE: električna metla (20.2.2006 10:24:53)

Ne vem sicer katero trenutno reklamirajo, ampak jaz se imela eno, najbrž kar to ali vsaj podobno. In je brez veze. Ker ima na okoli dolge ščetine, v sredini pa šobo, ki sesa. In vse te ščetine tisto umazanijo, ki jo v bistvu hočeš posesati, potiisnejo proč. Tako da moraj metlo postaviti točno na tiste smeti, ki jih v bistvu hočeš posesati, drugače jih samo porivaš sem in tja.
Raje kupi tisti seslec, ki je na polnjenje, v katerem je še en manjši, ročni. Tisto se pa res splača za na hitro kaj posesat. Tudi tepih kar O.K. po vrhu posesa.

Adelina -> RE: električna metla (20.2.2006 11:42:31)

Splišni, a lahko tale sesalec mal bl opišeš, k ne razumem prav dobr kakšen naj bi bil. SAma imam vodni sesalec, pa bi mela še enga bl izi za sprot kej posesat. A veš tud firmo? Hvala!

Lari -> RE: električna metla (20.2.2006 12:11:25)

Če misliš Svivel Sweeper, jaz ga imam. Meni zelo prav pride, ker naša Lara dost po tleh meče, ko je in je uporaben. edina laž je da dela potiho. Je precej glasna. Ampak pobere pa vse. Uporabljam jo tudi za tepih in ploščice v kopalnice.

Stran: [1]