bruhanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


arielca -> bruhanje (19.2.2006 17:43:04)

Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je stara 2 meseca in pol, sva na adaptiranem mleku, ki ga dobro prenaša in tudi prebavo ima OK. Danes mi je pol ure po hranjenju bruhala. Je pa res, da ko sva pojedli nikakor ni hotela podreti kupčka. Sicer je dobro razpoložena, nima vročine, ne joka. Kaj naj naredim? Je možno, da sploh ni nič hudega? Prosim za vaše izkušnje. 




NRMM -> RE: bruhanje (19.2.2006 18:01:53)

Arielca to se je nama zadnjič zgodilo enako in bilo je vse ok, očitno jo nekaj tiščalo, ker po tistem ni bruhala niti enkrat več. No danes je bilo enako, ampak jo je očitno teta preveč zibala in ji stiskala trebušek, kajti ležala je na roki na trebuščku. DObro, da me ni bilo zraven in nisem videla, ker bi ziher zagnala paniko.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Očitno včasih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tudi kaj ne paše,tako kot nam velikim. Če se ti to ne bo ponavljalo mislim, da ni nič hudega.




LE&TA -> RE: bruhanje (19.2.2006 20:16:38)

Arielca, brez skrbi , to ni nič takega, verjetno jo je tiščalo in je bruhnila, moja pupa ne bruha ampak poliva vsak dan, je tudi na adaptiranem mleku Novalac, ki je prav za to (pri povečanem polivanju), tko da se s tem srečujem vsak dan pri podiranju kupčka kar pogosto, pa tudi pri previjanju ko jo mal premetavam. To ni nič takega, eni pač bruhajo, polivajo, drugi ne, tretji samo včasih!!




Stran: [1]