tincci
|
Dopoldan jo je imel moj dragi in sem spala 2 uri tok da nisem glih skupi zlezla. Zdaj so ravno odšli obiski, jih nisem mogla kar skenslat, no in zdaj sem tok zmatrana, da se mi zdi, da nikol več ne bom zaspala Upam, da bom dons spala. Me je mal potolažil, da je bil tudi David pokonci pa da nisem edina čist adijo. Hvala, David Sanjab, Hana je dons res ful pridna in fuuul spi. Upam, da bom lahko zvečer zaspala, ker zdej ne morem Kaj sem ponoči razmišljala... ah... sem imela rada prej svoj način življenja in zdej je vse drugače. Ful mi je lepo bit mama, ampak nekako sem z eno nogo v glavi še vedno v prejšnjem obdobju, in potem razmišljam, kako bo Hana rastla, a ji hočem dat še enega bratca/sestrco, al sem tip, da bom imela lepo družinsko življenje s svojim dragim naslednjih veliko let, a bom še kdaj imela kaj časa samo zase, pa kaj me zdaj sploh zanima, ... No, pa še selimo se kmalu, pa ko se vrnem v službo, prevzamem bolj odgovorno mesto in kako bom speljala vse te obveznosti, pa da gremo vse prijateljice svojo pot, da se bomo kmal vidle parkrat na leto ko se bomo vse razselile na svoje konce, pa še kup drugih stvari... VSE mi je šlo po glavi, joj
|