Trak za prenašanje otroka (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


smalcat -> Trak za prenašanje otroka (18.2.2006 21:25:20)

Odločila sva se, da bova za prenašanje otroka uporabljala trak. Ker je za kupit nezaslišano drag, konec koncev je le dolg konec zarobljenega blaga, sva se odločila, da si ga narediva sama. Tu se pa pojavi problem: kje dobiti blago in kakšno?

Iskala sva grobo tkan bombaž (platno iz debele niti) samo takega se v trgovinah branijo prodajat. Če si je kdo že šival, bova zelo vesela za  nasvet, kaj uporabit in predvsem kje kupit blago.




Magi* -> RE: Trak za prenašanje otroka (18.2.2006 21:32:01)

jaz sem kupila ta trak (cca 20.000 SIT) in tamala je izredno rada notri. še zdaj pri 14 mesecih (na sprehodih itd). kupila sem pa tudi high tech nahrbtnik za v hribe (cca 35.000 SIT), pa noče bit notri za noben dnar. pa se mi je trak zdel takrat čisto predrag, za nahrbtnik mi je bilo pa nekako samoumevno dati toliko denarja.

če si lahko sposodiš vse te naprave in pripomočke in poskusiš preden kupiš, je še najboljša varianta. potem ti ne bo žal niti tolarja.

PS: mi smo nahrbtnik preskusili v trgovini (par krogov) in ji je bilo tako zanimivo, da smo mislili, da je to popolna zmaga. sam žal ji izven trgovine ni bil več zanimiv.




smalcat -> RE: Trak za prenašanje otroka (18.2.2006 22:08:29)

Ne gre čisto za to. Se mi zdi kot da me prepričuješ v nekaj v kar sem že sam prepričan. Mene ne zanima če se splača kupit trak, mene zanima kje se da kupit blago zanj.

Tetra plenice so tudi izredno uporabna stvar, ampak 5.000 sit za eno pa nebi dal.

Pa oprosti da se jezim zdaj nate, ko sem v resnici na trgovce jezen. Sem kar hvaležen za tolko hiter odgovor : )




Magi* -> RE: Trak za prenašanje otroka (18.2.2006 22:55:02)

eh, veš kaj, iz cukra pa tut jaz nisem, da bi se zdej sekirala, če si mi na ostro odgovoru;) kje bi lahko dobil tako blago nimam pojma, ker je malo drugače tkano kot običajno platno. ti pa vseeno priporočam, da prej preskusite te naprave, v kolikor jih že niste, ker so si tudi dojenčki različni. nekateri tudi v traku niso zadovoljni.




smalcat -> RE: Trak za prenašanje otroka (18.2.2006 23:08:58)

Hm enega sva imela na probi, pa meni je zgledalo, kot da je pleteno na najbolj običajen in zato tudi močen način (platno). Samo, da je iz debele bombažne niti (udobno na otip). Pa to niti ni važno, dokler zadosti pogoju, da je močno, pa udobno za otroka in naju.

Zaenkrat otroka še ne moreva vprašat, če mu je všeč glede na to, da je plan, da se ga v tem iz porodnišnice do avta nese.
Konec marca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]