Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 19:05:27
|
|
|
|
Mina1
|
Sodelavka je imela prav tako velike probleme z M, hlačke je dobila v Tkanini, tam, kjer prodajajo spodnje perilo. Je že nekaj let od tega, nevem, kako je danes s tem . Ona je bila v bistvu kar boga, je bila skoraj vsak mesec po par dni na bolniški zaradi tega. Upam, da rešiš težavico .
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 19:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Am... Res se nočem norce delat, sam da nisi ti misla higijenske hlačke, ne pa HIHIjenske?
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 19:36:08
|
|
|
|
*pepelka*
|
Kaj pa je sedaj to? A imamo zopet polite tipkovnice
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 19:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje kakšen Sanolabor ali Medisan. Če imaš Medvode kje v bližini, je tudi v Mercatorjevem (nekdaj Loka) centru ena trgovina, kjer so reklamirali, da imajo tiste mrežaste hlačke (ki jih dajejo v porodnišnici). Najbrž imajo potem tudi te higienske.
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 21:26:00
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Oprostite, ker sprašujem kot iz Lune, ampak kaj pa so to higienske hlačke?A to je namesto vložkov, da so kar cele hlačke...ne se smejat...ampak tko približno kot plenica??? Me pa zanima a so tut Ok, za uporabo po porodu namesto mrežastih, ki so za en k**** Ja no človek vsega ne ve no...
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 23:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
To so take elastične spodnje hlače, ki imajo med nogami nepremočljivo platno ali folijo ali nekaj takega.
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 19.2.2006 18:21:43
|
|
|
|
india
|
Kolikor vem, se je včasih to dobilo v lekarni, po mojem pa bi to morale imeti tudi vse trgovine,ki prodajajo pripomočke ( Sanolabor, Diafit MB,..)
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 20.2.2006 7:24:24
|
|
|
|
AnBan
|
Nama v Šk. Loki (mogoče tudi v LJ).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?