Kje&kako kopati dojenčka?! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Eja_1 -> Kje&kako kopati dojenčka?! (18.2.2006 17:16:48)

Živ!
Imam majhno banjico, ker je le-ta vgrajena v previjalno komodo. večje banjice nimam kam postavit, v kopalnici pa imamo samo tuš.
Naša pupka je sedaj v 5. mesecu. Problem bo nastal, ko bo banjica premajhna. Že sedaj je nekam majhna in ji težko spiram laske z vodo.
Kako oz. kje naj jo kopam?
Pomislila sem, da bi kupila globlji lavorček in ga dala pod tuš ali pa odtok v tušu zaprla in natočila vodo ter jo tako okopala, a to pride v poštev šele ko bo sama sedela.
Ima katera od vas še kakšno idejo.
Čau, M.

hubi -> RE: Kje&kako kopati dojenčka?! (18.2.2006 17:24:00)

Kupi običajno otroško banjico, pa jo daj pod tuš.

viv_ -> RE: Kje&kako kopati dojenčka?! (18.2.2006 17:25:39)

Kupi stol flipper (ali kako se reče) za v banjo. To daš lahko tudi v tuš kabino na tla in je super. Mi smo ga v banji uporabljali od 5 mesecev pa do 1 leta, potem je bila pa prevelika.

ameli -> RE: Kje&kako kopati dojenčka?! (18.2.2006 18:21:47)

Hojla, v mojem albumu si lahko pogledaš "podstavek" za kopaje dojenčka. Super zadeva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!!!

lelaval -> RE: Kje&kako kopati dojenčka?! (18.2.2006 19:39:06)

Mi imamo tudi samo tuš. Banjico ji zdaj pri 8 mesecih, ko že šprica postavim kar v tuš.
Starejša dva sta se kopala kar v bani od tuša - sem zamapšila odčep in tudi ona se bo, ko bo prevelika za banjico.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.2.2006 20:08:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ameli -> RE: Kje&kako kopati dojenčka?! (19.2.2006 18:54:11)

Ja Nalin. Mi kopamo Marka samo v bani. Ta zadevica ima spodaj dva čepka, ki se pritrdita na dno bane (vakum), tako, da ni šans, da bi se kaj premikalo. Sem pa kupila v Toysu za cca. 15 eurov.
Maek se v tem podstavku počuti zelo svobodnega in veselo brca in špriva.

tincci -> RE: Kje&kako kopati dojenčka?! (19.2.2006 19:18:06)

To imamo tudi mi, ZAKON! Na žalost se lahko uporablja le do 8kg oziroma max 70 cm, naša Hana ima pa že dobrih 8kg, tako da ji je malo na ozko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Škoda, res super zadeva, ona uživa pa brca, jaz jo pa v miru umivam vmes.

Sej za kasneje se kupi pa stolček za v banjo, samo to mora že orng sedeti...

Anonimen -> RE: Kje&kako kopati dojenčka?! (19.2.2006 19:28:32)

Ja, najbolje, da malo velji škaf ali večjo banjico postaviš v tuš kabino.

spacey -> RE: Kje&kako kopati dojenčka?! (19.2.2006 19:30:04)

Če ni zelo velika, potem svetujem čebriček. Naš je v njem zelo užival in še lažje ga je dati v tuš kabino, ker je manjši.
Sicer smo pa mi, pri 6 mesecih prešaltali kar na tuš varianto, ker je že lepo sedel in še v čebričku je začel vstajat, tako da ni bil več varen. Ampak nam je pa mega služil.

Stran: [1]