zlatolasska -> RE: SODOBNA IMENA (6.3.2006 20:31:33)
|
Jaz in moj dragi pa se zaenkrat se po nepotrebnem ubadava z imeni, ker se neki casa ne bova mela dojenckov (sej ne, da jih js ne bi hotla...sm ze obsedena z mislijo na njih [sm=smiley1.gif])... ampak se pa velik pogovarjava o tem.. No, in je moj lubi prijavu, da bi rad dal sineku ime HRAST.. [sm=smiley36.gif] Kaj pravte na to? VSI so ga cist skritiziral, ampak ni obupal.. Pol sva se midve z njegovo sestro poimenovale eno ribico Hrast in zdej je se meni kar vsec.. Sicer ne toliko, da bi resnicno poimenovala tako svojega otroka.. Sva pa naredila kao en kompromis, da bo Hrast drugo ime.. in sicer najbrz Mark Hrast... [sm=smiley1.gif] Okay, al sva cist cudna ali? Bi rada slisala kako mnenje... Meni osebno se bi otrok smilu, ce bi ga klicali Hrast, zato bi mu ustulila le drugo ime, ce ze morem hehe...[sm=zmeden.gif] No, kar se pa tice teme... Jaz sem tudi bolj za netradicionalna imena.. Recimo mi je blazno vsec ime Nayah - pa jo je moj cist skritiziral... Pa Larisa, Tanaja, Patrik, Mark, Karolina, Nik... Pa se neki jih je... Nic pa mi niso vsec nasa 'tradicionalna' slovenska imena... Lovro, Janez, Franci, Lojze, Ivan, Jozefa.. itd... Zdaj so pac ocitno casi, k so ta imena padla v malo pozabo, oz. bolje receno, jih skoraj nihce vec noce uporabljat za svoje otroke... Pa se zivim v hitrem zivljenju kot zmeraj pravijo.. in zato najbrz vsa ta kratka imena...
|
|
|
|