Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Previjalna miza.PREMALA! 18.2.2006 9:43:58
|
|
|
|
dejčka2
|
Vsekakor je tudi najbolj varno, jaz imam na tleh puzle in ko se previjama ji dam še koco odspodaj, da je bolj mehko. Naša 9 mesečnica se obrača, kot da je na vrtiljaku in previjanje je pri nas prava umetnost.
|
|
|
|
RE: Previjalna miza.PREMALA! 18.2.2006 9:59:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz imam previjalno komodo, ki jo je mož z dvema deskama še povečal. Zame nikakor ne pride v poštev previjanje kje drugje kot na njej - križ preveč trpi, pa še trebuh je vedno večji in mi je pri sklanjanju v napoto. Varno je pa tako - otroku pač ne daš šanse, da razgraja. Parkrat malo bolj na trdo primeš, pa hitro skapirajo. V letu in pol mi enkrat ni padel dol, pa včasih poskuša delati prevale in mostove in tudi vstajati. Ampak se ne dam. Kar se mora, ni težko. Plus da ti potem, ko shodijo, na tleh zelo radi pobegnejo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2006 9:59:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Previjalna miza.PREMALA! 18.2.2006 11:59:00
|
|
|
|
*maja
|
Jaz previjam kar na postelji ali pa v dnevni na kvču (dam spodaj brisačo) in je problem rešen . Je pa res da sama nikoli nisem imela previjalne mize, ampak samotrdo previjalno desko.
|
|
|
|
RE: Previjalna miza.PREMALA! 18.2.2006 12:43:59
|
|
|
|
Cikica
|
Jaz sem najprej tudi previjala v kopalnici,ko pa je bil že premajhen pa sem se preselila v spalnco-na postelji sem ga oz.ga še previjam.Na začetku me je fullll bolel križ,ker sem bila sklonjena,sedaj pa je že vse ok.ko sem ga skopala,sem najprej spalnico lepo segrela,da se nebi prehladil in mu ko sva šla iz kopalnice oblekla plašček ali ga zamotala v brisačo. ja najboljše je da ga previjaš kar v sobi,na postelji ali v dnevni na kavču. lp,cikica
|
|
RE: Previjalna miza.PREMALA! 18.2.2006 13:04:42
|
|
|
|
viv_
|
Saj pralni stroj ni tako majhen Jaz imam previjalno veliko 90x80 in jo previjam in preoblačim še vedno na njej. Sicer me križ noro boli! Jaz vidim (pri meni) edini problem v tem, da je pri straosti 26 mesecev še vedno v plenicah.
|
|
|
|
RE: Previjalna miza.PREMALA! 18.2.2006 13:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej moj Nik tudi ni majhen! No bomo že probali nekaj .. VIV..saj bo, enkrat, do poroke bo vse porihtano!
|
|
|
|
RE: Previjalna miza.PREMALA! 18.2.2006 13:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga do dveh let in pol previjala na pralnem stroju. Ga pa malo od stene proč potegni, pa pridobiš 10 cm. Saj glava mu v desetcentimetrsko špranjo ne bo zlezla, brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Previjalna miza.PREMALA! 18.2.2006 16:36:40
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz pa dam previjalno podlogo v kopalnici kar na tla - na tepih. Mi ne more nikamor past, pa še brez skrbi sem, ko sta večja otroka zraven in 'morata' vse videt.
|
|
RE: Previjalna miza.PREMALA! 18.2.2006 17:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
naš pralni stroj je noter na milimeter, nikam nemoreš premaknit, joj kaj bomo ko se bo pokvaril
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?