KNJIGA O VZGOJI OTROK (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vzgoja

Sporočilo

p&b -> KNJIGA O VZGOJI OTROK (17.2.2006 11:04:56)

Mi lahko katera svetuje kakšno dobro knjigo,ki se da sposoditi v knjižnici o vzgoji otrok.Rada bi namreč,kolikor se le da otroka vzgajala pravilno(vem,da je to težko in verjetno ne bom popolna)-pa vendar  nisem namreč ena tistih,ki otroka vzgaja na ta način,če naredi kaj narobe ali je trmast...,da ga vdari.

Hvala in LP

Dejča -> RE: KNJIGA O VZGOJI OTROK (17.2.2006 11:55:43)

V vrtcu bo morda prepozno, Otroci so iz nebes, Skrivnost srečnega otroštva, Otroci so podoba svojih staršev.
V vsaki je kaj uporabnega, jo pa seveda prikrojiš po svoje, bereš z zdravo mero razuma - saj veš: eno je teorija, drugo praksa.

Adelina -> RE: KNJIGA O VZGOJI OTROK (17.2.2006 20:32:43)

Ingeborg Ballhausen: Otroška duša je ranljiva.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Jaz to knjigo ravnokar berem in mi je zelo všeč. Vse je tako lepo napisano, velikokrat je pisana, kako se počuti otrok oz. kako razmišlja v določeni situaciji.

a_m_r -> RE: KNJIGA O VZGOJI OTROK (1.3.2006 14:31:58)

Meni je bila knjiga Barbare Coloroso OTROCI SO TEGA VREDNI tako všeč, da sem si jo kupila. Govori o notranji disciplini. V njej sem našla kar nekaj koristnih napotkov.
Sicer pa človek prebere, premisli, naredi tako, kot misli, da je najboljše, potem pa upa, da se bo dobro izšlo.

muzika -> RE: KNJIGA O VZGOJI OTROK (2.3.2006 22:54:37)

Meni je prišla prav knjiga Ljubezen ni dovolj. Ljubezni imamo do svojih otrok neizmerno, učinkovitih metod pa nam včasih zmanjka. Nekaj zanimivih idej je v njej, poudarek pa je predvsem na doslednosti. Priporočam.

Seven* -> RE: KNJIGA O VZGOJI OTROK (2.3.2006 22:57:15)

Zadnja knjiga, ki sem jo prebrala:

Razvajenost, rak sodobne vzgoje

Priporocam!

muzika -> RE: KNJIGA O VZGOJI OTROK (2.3.2006 23:18:05)

Je mogoče avtor Žorž?

Seven* -> RE: KNJIGA O VZGOJI OTROK (2.3.2006 23:19:45)

Ja. Bogdan Zorz je avtor.

Stran: [1]