|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lepa novicka
17.2.2006 9:22:03   
pluton
Pozdravljene,

Ne vem ce se še spomnite ampak zadnjic sem napisala da grem takoj po user posted image na ultrazvocni pregled prehodnosti jajcnikov ali HSg in evo vse je ok in prehodno in tudi rekli so mi da imam veliko stevilo foliklov kar kaze na normalne ovulacije itd. Vse to je bila za naju vceraj zelo lepa novicka ampak vseeno zakaj pa potem po 12 mesecih se vedno nic ne ratauser posted image . Njegov spermiogram ok, moje ovulacije in menstruacije tocne. Ocitno enostavno ni se cas za to ali pa se usoda z nama igra ali pa enostavno psiha dela.
Mene zanima ce ima se kaksna od vas podobno izkusnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lepa novicka
17.2.2006 13:44:15   
Grizo
Glavno, da je z obema vse ok. user posted image  Po mojem sta samo padla vsak mesec do sedaj, slucajno v tistih 75% (moznosti, da ob sexu med ovulacijo ne zanosis). Le 75-85% zensk (brez tezav ali okvar) zanosi v prvem letu poskusanja.
Ce je vse ok, kot pravijo, se vama moznosti vsak mesec ze zelo vecajo! user posted image  

(odgovor članu pluton)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2006 14:56:51   
Dadi
Ko bo najprimernejši čas za otročka bo tudi prišel. Izsilit se nič ne da od narave, če pa že, so pa sigurno kakšne posledice. Zato kar počasi in nič paničarit.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2006 17:54:51   
Naja30
Ko boš nekoč imela svojega zdravega in lepega user posted image , boš že vedela, zakaj ni bil pravi čas prej. Želim ti, da se to čim prej zgodi.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2006 11:17:08   
Anonimen
Pluton, tako je z nama. Meni je HSG pokazal vse BP, možu spermiogram tudi. Pred tem skoraj 2 leti ni prišlo do zanositve. Takoj, ko sva izvedela, da je z nama vse ok (po HSGju), sem zanosila in danes imam ob sebi skorajda dvoletnega lumpija.user posted image
No, v drugo sem mislila, da bo šlo takoj, pa je naokoli zopet že leto in pol, pa še zmeraj ni user posted image . Tako da sem zopet obiskala ginekologa. Mi je predpisal Klomifen....bomo videli, kako bo.

Jaz verjamem, da psiha ful vpliva na zanositev. pri nama je. Želim vama, da čimprej ugledaš user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?