|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev po sexu
17.2.2006 7:14:58   
Anonimen
Živjo,

sem v 21.tednu nosečnosti in me zanima ali je katera izmed vas doživela krvavitev med ali po sexu? Pred 2 dnevi se mi je to zgodilo in hvala bogu mi je nehalo. Pa tudi pikico še čutim kako fajn brca.
Seveda sem se obrnila tudi svoji ginekologinji in sem jo ubogala, da mal počivam ter v nadaljnje da malo manj sexam.

Vrtnica
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev po sexu
17.2.2006 8:29:08   
kaly
Tudi jaz sem med samo nosečnostjo doživela krvavitve in sem dobila popolnoma enake napotke kakor ti.
Res pa je, da sem bila zelo prestrašena in dokler nisem bila na ginekološkem pregledu se nisem mogla nikoli sprostiti. "Ljubiti pa se nisva smela več po 25 tednu zaradi neprestanih krvavitev."

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
17.2.2006 8:34:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2006 8:41:17   
Reja
Jaz sem to doživljala že pred nosečnostjo - vzrok je bil polip na materničnem vratu. Če je kaka ranica ali kak izrastek na tvojem materničnem vratu, bo G verjetno videl na naslednjem pregledu.

Srečno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2006 8:43:35   
Barbs
Na Medovernetu sem prebrala, da je pri krvavitvah med ali po seksu res potrebno biti "vzdržen" do poroda ( kar je tudi logično) . Zdravnik pa je dodal tudi, da to pač velja samo za spolni odnos s penetracijo - ostale alternativne oblike seksa pa so seveda dovoljene/zaželjene. Use your imaginationuser posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2006 9:35:39   
Ines.
To se tut meni dogaja. Gre pa za občutljiv maternični vrat, kar pomeni, da se je sluznica iz maternice naselila še na maternični vrat. in zato pride do krvavitev. Ni nič takega, edino sexat ne moreš več, seveda pa so alternativne oblike,... orgazmi niso prepovedani...vsaj to...user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2006 9:38:24   
livia
Tako kot je napisala Ines. Gre za zmehčan maternični vrat, ki je bolj občutljiv. Nisi edina s temi težavami, je pa boljše, da sta malo vzdržna pri klasičnih spolnih odnosih. Po alternativi pa le posežita. user posted image  user posted image

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2006 11:52:57   
Tricia
Nisi edina ne. Tudi pri meni je bilo tako, vendar v 24 tednu....Še zdaj se spomnim kako sem jokala ker sem se bala za otročička... Šele ko sem po par urah nehala krvavet (čeprav nisem dosti) sem se pomirila, vendar od takrat ni bilo več user posted image - sem se preveč bala, da bi se ponovilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2006 8:28:45   
jerneja
nisi edina, jaz sem bila zaradi tega v bolnici.
in je kar težko zdržat brez, a za našega sončka storimo vse...

lp

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2006 17:49:20   
Anonimen
Jaz sem krvavela v zg.nosečnosti, in kljub temu, da mi G ni odsvetovala user posted image  vseeno nisva do nekje 4.meseca. Potem pa sva počasi in previdno začela. Seveda pa kot je že ena rekla, vse ostale oblike so dovoljene že ves čas(razen penetracije) pa hvala bogu tudi orgazemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......