Gina -> RE: Kaj dobite zastonj? (17.2.2006 22:35:48)
|
Nič ne dobim zastonj - vse plačujemo sami. Kuha mi nikoli nihče, otrok nihče ne vzame ali jih crklja, nihče mi ne plača kurjave ali vode, nihče mi ne posodi avta ali mi tanka, nihče mi ne kupi mehčalca ali čokolina, nihče mi ne da niti tolarja niti mi ni prej - že od mojega 16. leta. Takrat sem začela delat preko študenta redno 3x na teden - poleg srednje šole in od takrat naprej mi nihče ni kupil niti najlonk in še manj hlač ali majice, od takrat naprej skrbim sama zase, oz. od 22. leta, ko sem se odselila in šla v najem..... Težko je včasih, prav res. Aja, tudi v službi nimam nič zastonj, še na internet ne morem, ker imamo tako malo pc-jev, papir za tja pa večinoma sama kupujem, še kulijev ne dobim, tako da imam še stroške zraven, ne da bi oni meni kaj šenkali. Kakšne trinajste plače ali bonov nismo še nikoli dobili.... Nekaj pa dobim malega. Dobim oblačila za otroke od prijateljic in poleti dobim kakšno glavo solate in kakšno bučko od prijateljice. Zato ne razumem tistih, ki se zmrdujejo nad čimerkoli podarjenim. Jaz sem za vse reči zelo hvaležna.
|
|
|
|