2ursae
|
moj ima 5 mesecev, pa še pomislila nisem, da bi ga nehala mazat ... sicer vnetja še ni imel, pa vseeno. Mazala sem ga tudi takrat, ko smo še uporabljali Racmane. Kar se pa tiče navezanosti na druge, pa te čisto zastopim, ker imam sama enake občutke, sam se tega na RR nisem upala vprašat, ker sem ene podobne blodnje že imela, pa so me punce nakurile, kaj mi je . Tko da sem z veseljem prebrala, kaj so ti odgovorile . Sama pri sebi vem, da je narobe, da tako čutim, ampak to je pač razum, občutki so pa še vedno tu. Vem, da otrok ni moja lastnina in hvala Bogu, da ga imajo drugi radi in on njih. Moj je pa sploh tak, da mi kakšne posebne naklonjenosti ne izraža, no, vsaj ko njegovo ravnanje primerjam z zgodbami o drugih otrocih, ki so radi samo pri mamici in so vsi srečni, če sam zaslišijo njen glas. Naš pa ima rad vse, šele zdaj se počasi kaže, da ve, kdo sva jaz in oči in kdo so drugi. Drž se, mama je ena sama