|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telebajski - eno vprašanje
16.2.2006 15:44:59   
Jančika_
Doma imamo dve piratski kopiji Telebajskov (pa pssst!user posted image ) in sicer Plešemo s Telebajski in Prihajajo Telebajski. Malega sicer popolnoma nič ne moti, da rolamo skoz to dvoje, nama z možem pa tole že rahlo preseda in sva mu sklenila kupiti kaj novega.

No, v Svetu knjige imajo zdaj Nered in zmešnjavo. Ampak se nama je po opisu in slikicah na zadnji strani zdelo, da je to to, kar imamo na računalniku pod imenom Prihajajo T. - zdaj pa ne vemuser posted image .

To, kar imamo doma, zgleda tako, da bajsiji nekaj skačejo okoli, potem se eni otroci preganjajo po dežju, potem eni keksi po luftu letijo in sesalec nekaj okoli straši. Pa nekdo polije telemakco al kaj je že tisto (priznam, se ne poglabljam ravno zelo v dogajanje). Aja, pa v torbo dajo vse tiste najljubše stvari in potem spet ven.

Lepo prosim, če mi lahko kdo pove, kateri Telebajski so to, Prihajajo ali Nered in zmešnjava? Da ne bova brezveze kupovala. Tenk ju veri mačuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Telebajski - eno vprašanje
16.2.2006 15:54:36   
jagoda
Polita telemakca je Nered in zmešnjava. Prihajajo telebajski je pa neki druga, sam nam so se tile, ki prihajajouser posted image od silnega gledanja pokvarli, tak da ti jih žal ne morem zapečt. user posted image  Bom pa poslusla še enkrat iz E-mule dal potegnit, pa ti javim...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Telebajski - eno vprašanje
16.2.2006 16:00:51   
Jančika_
Hvala, evo, saj pravim, da se mi je zdelo po opisu zadaj, da nekaj ne štima. Ampak je pa kriza, kolk je mali usekan na toleuser posted image . Danes se je med ogledom Plešemo s T. dvakrat zjokal - prvič, ko se je poslovila ona bejba s plesnimi čeveljčki (je čisto nor nanjo, ful pleše zraven), pa še na koncu enkrat. Jao.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Telebajski - eno vprašanje
16.2.2006 16:12:29   
jagoda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ojoj... Adam za zdaj samo ploska, se smeji s sončkom in maha papa na koncu. Jokal še ni...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Telebajski - eno vprašanje
16.2.2006 18:00:06   
muki1
user posted image user posted image  naša Neža je tudi bila nora na Telebajske, zdaj pa jih je izrinil Nodi ( po domače Nogi user posted image ) je čisto not padla, pa njen ata tudi je postal velik fan Nodija. A to ste že kaj probali dol potegnit? Tudi so tak fajn pisani vsi v Mestu igrač user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Telebajski - eno vprašanje
16.2.2006 20:18:37   
urbancek
Pri nas pa so aktualni Telebajski, Nodi, Mojster Miha, Lolek in Bolek. Mi non stop dol z e-mule vleče, tako, da imamo že kar precej te robe. Eni so fajn dol povlečeni, nekateri pa malce nagajajo (slabša slika).

LP

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Telebajski - eno vprašanje
16.2.2006 21:04:54   
urška
u bistvu imaš tele risanke:
prihajajo telebajski
Plešemo s Telebajski
Nered in zmešnjava
Najljubše stvari

Meni je pri vsem najbolj všeč NUNU....A katera ve kje kupit tapravega?

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Telebajski - eno vprašanje
16.2.2006 22:30:22   
miška piška
Urška, Nu nuja dobiš na ebayu, ma takega kot želiš. user posted image V iskalnik samo napiši noo noo in ti bo ven vrglo malo morje zadetkov. Več ali manj so vsi ponudniki iz Velike Britanije. So pa cene različne in se splača malo pregledat oglase, kateri prodajalec ima najnižje stroške pošiljanja. Mislim, da za tam ene 3-4 jurje dobiš zelo lepo igračouser posted image .

pa, pa
miška piška

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Telebajski - eno vprašanje
16.2.2006 23:02:47   
urška
ja igračo že, samo jaz bi mela tapravga!!!!

(odgovor članu miška piška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Telebajski - eno vprašanje
17.2.2006 7:19:47   
Baby
Oj!

Mi mamo doma originalne videokasete:
-Prihajajo telebajski, (otroci v dežju, živali pridejo vmes, mali fantek na kolesu - to so filmčki vmes, drgač pa letijo keksi, polijejo omako, spravi vse v torbo...)
-Plešemo s telebajski
-Najljubše stvari (iščejo stvari, otroci se kopajo, ...)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?