*Karmen* -> RE: IVF/ICSI - FEBRUARČICE (24.2.2006 10:18:09)
|
'dan!!! O, a ve se pa o pustu pogovarjate? Ja, tud pri nas bo s pustom bolj žalostno. Se mi zdi, da tud moj ni za take špase. Sploh pa tudi volje nimam, ko imamo pa tako lepo vreme. Včeraj, ko je moj prišel domov, me je nahrulil, ko sto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]!!! Ful je bil hud, ker sem prezgodaj naredila test. In moram počakat na M al pa v ponedeljek naredit še enega. Brez pardona!!! Tok je bil hud, da se sploh ni hotel pogovarjat z mano. Je reku, če res nisem sposobna počakat na ponedeljek... No, zdaj bom pa čakala do ponedeljka, če pride slučajno M. Ampak znakov zanjo ni pa še nobenih... Joj, kdaj bo Andreja danes prišla do računalnika? Mislim, da je res izkoristila tisti nasvet za kavico v Postojni. Reš dela punkcije samo do devetih, pol ma pa transferje... Zdaj ima naša soborka sigurno že vso zadevo za seboj in je ful vesela, da je mimo. Čakamo samo še na izčrpno poročilo, a ne? Ampak, a ste videle kaj strah dela? Ob pol petih zjutraj nam je poslala sporočilo!!! Ta pa je dobra!!! Sej ne bo danes na mizi sploh nič čutila. Bo zaspala tudi brez narkoze!!! Vampirka, a vi mate pa že tok snega?! Pri nas pa pada čisto droben ampak je pa vztrajen in se ga zna tekom dneva kar nabrat za nekaj cm... Sisy, tud jaz sem si že privoščila kavico. Zdaj me čaka pa toliko likanja, da se mi kar vrti... Punce, lepo se imejte, pa čimprej še kaj napišite!!!
|
|
|
|