TaRe* -> RE: Duda v vrtcu (17.2.2006 22:46:54)
|
Joj,hudo,a? Ko sem bila na uvajanju,sem malo opazovala ravno te stvari,ker me je tudi to skrbelo. Veste,da tiste dve tam res ne morata vsega videt.Pri nas ima dudo samo naša,pa še en fantek.takoj sta mi povedale,da jo bojo kmalu odvadile,da sta druge tudi.(čeprav mi ni nič prav,če si predstavljam,da moje dete joka,pa prosi dudo,pa ji jo ne dajo.Odvadila jo bom že jaz,ko se bo meni zdelo.)Po drugi strani pa jih razumem.verjetno je res bolj enostavno,da dud ni,ravno zaradi takih stvari. Paziti pa enostavno ne utegneta.Če po pravici povem,je v tistih treh dneh ravno moja tamala parkrat zagrabila flašo drugega otroka(ker je bila taka kot njena ),pa sem bila jaz zraven in sem res samo njo gledala.V usta jo ni nesla,ker sem posredovala,ampak ker sem bila zraven,če pa ne ,pa....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Flaške nimajo na dosegu,ampak ko eden dobi flaško,pije v kakem kotu,jo tam pusti in predno jo vzgojiteljica vidi,jo lahko že trije drugi nesejo v usta. Tako pač je.Pri nas je 14 otrok in dve jih kaj težko rihtajo.
|
|
|
|