Anonimen -> RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! (16.2.2006 14:18:03)
|
tinatona sej te nč ne napadam. sam hočem povedat, da smo ljudje vse preveč zavervani sam v to kar dohtarji rečejo pa za ful stvari ne znajo ne vem kaj dobr pomagat. sploh pr teh malih naših črvih sem pa js extra občutljiva, sploh če vem za kak tak primer da otrok kronično za nečem trpi dohtarski odgovor je pa zgolj jah tko je to more skos dat al pa ma slab imunski sistem nč pa ne znajo nardit za to da bi blo bolš. tko da mislm da se splača pršparat tut tistih 20 jurjov pa it do homeopata za primer - so tut druge varjante, pa pozdravt sebe al pa otroka. sicer se mi bedno zdi, da je v evropi lahko to na socialo slovenija je pa ena kretenska država kjer tega ne zmorejo uredit tko k bi blo treba pa vse to zarad napihnenosti naših bogovskih dohtarjov al kva??!! prov jezna sem res. pa ne nate da nau pomote! pol pa še tole sem se enkrat zamislna! enkrat k sem sama bolehala za eno črevesno zadevo za katero noben dohtar ni mu pojma kva mi je pa da se zmišljujem so rekl. in sem gruntala al čem it k homeopatu? ja pa kva še..ne dam 20 jurjov. pol je blo pa nasledn dan z mačkom neki narobe, pa sem ga takoj vlekla k veterinarju in dala 10 jurjov čez en teden pa še 6. in pol sem gruntala, matr sem js en idiot za mačka mi ni težko dat 16 jurjov da mu eno rano skup zmontirajo, zase mi je pa težko! takoj isti moment sem se prjavla k homeopatu zdej na žalost mrtvemu hriberniku in v enmu mescu sem bla k nova, prej pa 3 leta nism upala nikamor it k sem povsod sam skrete iskala pa take fore! sam tolk sem se takrat zamislna. mogoče se bo še ker k bo to bral.
|
|
|
|