|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zakaj varanje???
17.2.2006 14:53:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

ker vedno najdeš kako pozitivno stvar na še tako negativni stvari.

Ja.. ker vedno JE.. nekaj pozitivnega namrec..

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
17.2.2006 16:49:20   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Drugi primer, ko bi kdo imel dve, dva, kar za dolgi rok in bi tako nameraval živeti dolgo časa, pa nikakor ne. Takemu pa tudi jaz rečem slabič.

Morda ljubica ne zna zlikati srajc, skuhati večerje ipd.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   [Brisano sporočilo]
17.2.2006 19:43:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
18.2.2006 8:42:29   
Anonimen
Da... Radha..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
18.2.2006 12:36:38   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Nisem si mogla  pomagat, da bi napisala še moje mnenje...
Lahko je govoriti, biti pamten, kritizirati in nepoznati razmer. Vsak primer zase je edinstven in ni nujno, da  vsako varanje pomeni, da je oseba slabič.

1 leto sem bila v vezi v kateri sem bila srečna, res, da sem ves časa slutila, da nekaj manjka ampak takrat si tega nisem priznala in nisem iskala napak..bila sem zadovoljna. Potem se spoznala nekoga, ki mi je obrnil cel svet na glavo...zaljubila sem se in nisem vedela kaj naj počnem s temi občutki, ki jih prej nisem nikoli poznala...krivila sem samo sebe, se počutila obupno, se sramovala kako sem lahko tako grozna oseba do nekoga, ki me tako ljubi jst pa mislim na nekoga drugega. Verjemite mi, da to ni lep občutek...moja ljubezen do drugega pa je bila vsak dan bolj močna...pogovarjala sva se, se skupaj smejala in čisto nič drugega...bila sva si všeč ampak oba je vezala druga oseba.
Po 1 mesecu je sledil poljub in takrat nisem mogla več, ljubila sem ga in takrat sem se odločila da v vsakem primeru končam vezo ki sem jo takrat imela. Povedala sem mu, prosil me je rotil, jokal in ne vem kaj še, bila sem najhujša oseba, prauser posted image ca in ne vem kaj še. Nisem ga ljubila in odšla sem, ja zaradi drugega, tistega drugega s katerim sedaj načrtujeva otroka....ni bil le flirt ali pa da si malo popestrim življenje...on je moje življenje. Ljubim ga nikoli mi ni žal da sem takrat odšla stran od nekoga drugega, borila sem se za svojo ljubezen in srečna sem. Tudi ta, ki sem ga zapustila mi je oprostil in doumel, da če nekoga ne ljubiš več ne moreš ostati z njim le zaradi tega, ker te on ljubi.

Tako, da preden boste kritizirale in uporabljale takšne besede kot je slabič pomislite, da se lahko vse zgodi tudi vam...tudi ve se lahko zaljubite ali pa vaši partnerji...ste zato slabičke? Ne, če iskreno ljubiš ne more biti slabo.Če pa varaš za to, da nahraniš svojo ubogi ego potem pa lahko rečem le, da se mi takšni osebki smilijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
18.2.2006 17:54:49   
MALINČICA
Ja, se strinjam!
Sem bila sama na istem položaja, bila sem v s prvim fantom, v pet let trajajoči zvezi, prvi poljub z njim, prvi v seksu,...v vsem prvi. Nisem dojela, da se je najina ljubezen nekam razpršela. Mislila sem,da tako mora biti...
Potem sem spoznala nekoga novega in najprej sem ga navohala, ko je bil ob meni sem ga skoz vohala, pa čeprav nisva imela telesnega stika. Očaral me je z glasom, razmišljanjem, izgledom in vonjem. To se mi je prvič zgodilo, da sem koga vohala, da sem ga vonjala brez umetnih dišav, da mi je enostavno njegova koža dišala. Nato sem ugotovila, da ko se doma k svojemu ponoči stisnem, da mi ne diši, da mi ima neprijeten vonj.
No, potem sem z njim zaključila zvezo z obojestranskim strinjanjem, da je tako najbolje, da si oba najdeva to, kar si želiva.
Še zdaj sem s tem, ki mi je dišal in tudi nama sedaj teče peto leto in še zdaj se tolikokrat spomnim, da mi njegova koža tako diši in da sem srečna da sem z njim.
Sem pa bivšega varala, z enim poljubom, ki je odločil da moram stran in ni mi žal!!! Bivšemu nisem povedala, da sem se z drugim poljubila, nisem ga hotela prizadeti, ker ga v bistvu nisem vlekla za nos. Takoj naslednji dan sem prekinila zvezo.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 56
18.2.2006 18:52:29   
CIPRESA
Draga anonimna jaz se ne delam pametne pa vseeno mislim da če ugotoviš da pač enostavno ne gre to odkrito poveš svojemu partnerju in končaš zvezo. Zakaj je potrebno neko stvar za katero si se odločila pred nekom skrivati? Ne gre samo zate in tvoje potrebe ampak tudi za tvojega partnerja in mislim da je pošteno da izve resnico namesto da se iz njega dobesedno norčuješ in ga prepričuješ v nekaj kar ne čutiš.
Tudi sama sem imela podobno situacijo nisi bila le ti na tem pa sem še predno se je karkoli začelo končala vso stvar brez obotavljanja in pomislekov...pač sem se odločila za tako pot. Če bi se odločila za drugo in bi ostala z drugim bi mu to odkrito brez ovir povedala in niti pod slučajno nebi varala ker s tem sam živiš z lažjo in težkim občutkom prav tako pa se z partnerja dobesedno delaš norca...in še enkrat ponavljam da sem proti temu.
Kar  ne želiš da se zgodi tebi tudi ne privošči drugemu!!!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 57
20.2.2006 7:56:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Kar  ne želiš da se zgodi tebi tudi ne privošči drugemu!!!!!

aha.. torej ti ne mahnes komarja, ki ti pije kri?

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
20.2.2006 7:58:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

tudi ve se lahko zaljubite ali pa vaši partnerji...ste zato slabičke?

AA??? Ha ha!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
20.2.2006 9:07:34   
Anonimen
Draga Cipresa!

Jst te razumem in se  strinjam s teboj, seveda je najbolj grozno, če nekomu lažeš in ga zavajaš ampak jst tega nisem počela...takoj ko sem se zaljubila v drugega nisem mogla tega skrivati in tajiti zato sem mojemu takratnemu takoj povedala ( mislim, da sem bila dovolj jasna v prejšnjem sporočilu)...on ni mogel sprejeti in takrat edino napako, ki sem jo naredila je bila ta, da se mi je zasmilil in sem zaradi NJEGA odlašala...ampak odlašala 2 dni in nič več, takoj ko sem videla, da NE morem biti več z njim sem končala...nisem lagala, prikrivala in tajila...kako, če sem mu že takoj ko sem se zaljubila, ko se še ni nič zgodilo, povedala, da sem zaljubljena. Mislim, da bolj iskrena nebi mogla biti, tako, da jst imam čisto vest, nikomur se ne bom opravičevala in vse kar sem želela povedati je, da na življenje ne moreš gledati samo črno in belo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
20.2.2006 10:08:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

in vse kar sem želela povedati je, da na življenje ne moreš gledati samo črno in belo!

Zakaj pa potem nis povedala samo to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
20.2.2006 14:30:22   
Anonimen
Tjazy!

Na življenje ne moremo gledati samo črno belo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
20.2.2006 14:45:14   
Anonimen
user posted image user posted image   Evo.. je ze boljs!  user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
20.2.2006 14:58:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
20.2.2006 15:03:21   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
21.2.2006 10:03:50   
Jutra
Meni se pa zdi varanje komoditeta ustaljenega načina življenja. Imaš moža/ženo, družino, dom, službo... vse pošlihtano, vse teče po nekih tirnicah - postane ti dolgčas, si popestriš življenje...ampak zaradi takih popestritev nočeš delati velikih sprememb. Simpl.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 66
22.2.2006 9:56:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra

Simpl.user posted image

JA.. simpl

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
22.2.2006 11:33:35   
Soncnica
Zakaj varanje??

Mislim, da zato ker ljudje a priori nismo monogamni, ampak se moramo zato odločiti zavestno.

Nekaterim to uspe storiti, drugim pa ne....

to je vsa filozofijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
23.2.2006 8:32:34   
CIPRESA
Poopsi nimaš se zakaj opravičevat sploh pa ne meni. Če je tako kot si napisala potem nisi varala ampak si mu odkrito priznala...saj sem napisala da ne prenesem tega da  nekomu lažemo in ga puščamo v negotovosti on pa tega sploh ne ve. Veliko lepša je resnica čeprav takrat boli, vsaj veš da te nima nihče za norca. Če pa si sam ne prizna ...to je pa druga zgodba...in ni varanje s tvoje strani. Jaz sem govorila o varanju in tu pa vidim le črno - belo. Ali priznaš ali pa tajiš...nekaj je.

Tyazi seveda ga mahnem, in tudi če bi jaz komu pila kri bi pričakovala da bi me mahnil....preprostouser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 69
25.2.2006 11:39:20   
Anonimen
No CIPRESA zdej sva se pa končno razumeli a ne?user posted image user posted image user posted image
Seveda, pri varanju so stvari jasne ampak kaj pa pripelje do varanja je pa druga zgodba..niti ni pomembno, vsi vemo za kaj gre oz. vsak ima svoje mnenje in prav je tako.

Lp,
poopsie

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
25.2.2006 11:50:17   
janjja
Meni se pa zdi varanje komoditeta ustaljenega načina življenja. Imaš moža/ženo, družino, dom, službo... vse pošlihtano, vse teče po nekih tirnicah - postane ti dolgčas, si popestriš življenje...ampak zaradi takih popestritev nočeš delati velikih sprememb. Simpl.

Kot da bi mi misli prebrala.user posted image

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 71
4.3.2006 14:15:23   
samsara
tako,bom pa še jaz nekaj dodala iz lastnih izkušenj.Človek ne vara da bi v bistvu zadovoljeval svoje potrebe ampak zaradi pomanjkanja izkazovanja čustev partnerja.Rabi,išče,zahteva potrditev,čeprav se zaveda svojih vrednot.Ampak to pomeni da če se v odnosu ne čuti zelo ljubljen,pa čeprav ga partner ljubi,rabi potrditev.Od tod varanje,ki pa je v bistvu nesmisel. l.p.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
6.3.2006 12:01:13   
bubče
pomanjkanje izkazovanja čustev partnerja?!?!!! halo??? pa ga pusti in si najdi drugega......najbolj me raz****, da ljudje sploh iščejo izgovore za varanje.....če z nekom ne moreš bit zaradi tega ali onega razloga, pač prekini z njim/njo (ja, vem....ni lahko, ampak....sami si krojimo življenje....ali boš sedaj trpel ali pa si boš pustil, da dosežeš res nekaj več.....če misliš, da ti bo to dala ta druga oseba)....

(odgovor članu samsara)
Neposredna povezava do sporočila: 73
6.3.2006 15:14:37   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: bubče
pomanjkanje izkazovanja čustev partnerja?!?!!! halo??? pa ga pusti in si najdi drugega......najbolj me raz****, da ljudje sploh iščejo izgovore za varanje.....

Ja. Res je.

Ampak samo toliko časa, dokler nisi sama v tej vlogi.

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 74
6.3.2006 15:16:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bubče

najbolj me raz****, da ljudje sploh iščejo izgovore za varanje.....

Iscejo jih tisti, ki imajo slabo vest.. ostali to samo naredijo.. user posted image user posted image

(odgovor članu bubče)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?