Anonimen -> RE: Zakaj varanje??? (18.2.2006 12:36:38)
|
Pozdravljene punce! Nisem si mogla pomagat, da bi napisala še moje mnenje... Lahko je govoriti, biti pamten, kritizirati in nepoznati razmer. Vsak primer zase je edinstven in ni nujno, da vsako varanje pomeni, da je oseba slabič. 1 leto sem bila v vezi v kateri sem bila srečna, res, da sem ves časa slutila, da nekaj manjka ampak takrat si tega nisem priznala in nisem iskala napak..bila sem zadovoljna. Potem se spoznala nekoga, ki mi je obrnil cel svet na glavo...zaljubila sem se in nisem vedela kaj naj počnem s temi občutki, ki jih prej nisem nikoli poznala...krivila sem samo sebe, se počutila obupno, se sramovala kako sem lahko tako grozna oseba do nekoga, ki me tako ljubi jst pa mislim na nekoga drugega. Verjemite mi, da to ni lep občutek...moja ljubezen do drugega pa je bila vsak dan bolj močna...pogovarjala sva se, se skupaj smejala in čisto nič drugega...bila sva si všeč ampak oba je vezala druga oseba. Po 1 mesecu je sledil poljub in takrat nisem mogla več, ljubila sem ga in takrat sem se odločila da v vsakem primeru končam vezo ki sem jo takrat imela. Povedala sem mu, prosil me je rotil, jokal in ne vem kaj še, bila sem najhujša oseba, pra[sm=smiley35.gif]ca in ne vem kaj še. Nisem ga ljubila in odšla sem, ja zaradi drugega, tistega drugega s katerim sedaj načrtujeva otroka....ni bil le flirt ali pa da si malo popestrim življenje...on je moje življenje. Ljubim ga nikoli mi ni žal da sem takrat odšla stran od nekoga drugega, borila sem se za svojo ljubezen in srečna sem. Tudi ta, ki sem ga zapustila mi je oprostil in doumel, da če nekoga ne ljubiš več ne moreš ostati z njim le zaradi tega, ker te on ljubi. Tako, da preden boste kritizirale in uporabljale takšne besede kot je slabič pomislite, da se lahko vse zgodi tudi vam...tudi ve se lahko zaljubite ali pa vaši partnerji...ste zato slabičke? Ne, če iskreno ljubiš ne more biti slabo.Če pa varaš za to, da nahraniš svojo ubogi ego potem pa lahko rečem le, da se mi takšni osebki smilijo.
|
|
|
|