emaa -> RE: leonišče (16.2.2006 11:57:42)
|
siskamiska, če gresta v Leonišče, čimprej svojega naroči na spermiogram (čaka se kake tri tedne), takoj nato pa na razgovor k andrologu (brez, da imaš datum spermiograma, ti tega ne dajo). Šele po opravljenem razgovoru pri andrologu, bo konzilij obravnaval vajino prošnjo, potem pa kar hitro dobiš pošto. Na termin pri G v Leonišču bosta čakala blizu 3 mesece, tako je vsakič. Naju so 27.9.05 dali na seznam za IVF, oktobra je imel moj spermiogram (ga je mel prej pri Rešu), zadnjega novembra pa androloga (sem ga takoj naročala). Pošto s konzilija (vmes sem še jaz čisto vse moje izvide prinesla, želijo izvid UZ, brisa, hormonov - original, če si imela kak poseg, te izvide) sva dobila sredi decembra, marca naj bi začela s postopkom. Upam, da ti je kaj pomagalo. Ko bosta enkrat vpisana na IVF seznam, lahko dokumentacijo dopolnjujeta sproti, torej takoj, ko papirje dobita, jih prineseta k svojemu G v Leonišče, takrat, ko ima ambulanto, da ne bosta čakala tri mesece brez potrebe na naslednji uraden termin.
|
|
|
|