smrdljiv urin???? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

urši* -> smrdljiv urin???? (15.2.2006 16:10:22)

Zjutraj , ko sem malega previjala je plenica full smrdela, sicer je bil še malo pokakan, potem sem ga spet, preden je šel spat opoldne in je spet smrdelo, zdaj pa spet. Ni pa tako, da bi bil urin "obarvan" ali kaj takega.
a je lahko to od kake hrane? al kaj? pije dosti ....

lp

jagoda -> RE: smrdljiv urin???? (15.2.2006 18:20:12)

Smrad urina lahko pomeni, da so v njem bakterije, ki lahko povzročijo vnetje. Opazuj malčka, če mu je neprijetno, ko lula. Najboljše je da ga imaš nekaj časa brez pleničke, da boš videla, kdaj bo lulal. Če bi postal tudi sicer nerazpoložen ali dobil vročino in jokal, pa čimprej k zdravniku.  iz lastnih izkušenj vem kako hudo je, če imaš vnetje mehurja oz sečnih poti. Aja, pa upam, da ni to... Vseeno pa naj čimveč pije...

Jančika_ -> RE: smrdljiv urin???? (15.2.2006 22:04:25)

Nekatere plenice grozno smrdijo, ko so polulane. Najhujše so Lumpijeve (tastare, za nove ne vem). Tudi pri Mylove (ki so sicer super) sem že to opazila, ko je ekstra dolgo spal. Mogoče je pa to?

frutka_ -> RE: smrdljiv urin???? (15.2.2006 23:15:41)

Smrdljiv urin je lahko znak uroinfekta.
Morda pa otrok premalo popije...

SaaS -> RE: smrdljiv urin???? (16.2.2006 8:23:51)

Mene je enkrat na pregledu, ko je bil sin bolan (ne spomnim se, kaj točno mu je bilo), pediatrinja posebej vprašala, če urin kaj smrdi. Očitno, je to lahko znak kakšnega vnetja.  Mogoče, kar pokliči zdravnika in vprašaj, če je dobro da ga pripelješ ali to ni nič posebnega.

urši* -> RE: smrdljiv urin???? (16.2.2006 9:24:20)

Jančika od plenice zher ni, ker že en čas uporabljam Mylove in so ble vedno vredu, so mi pa pamperske grozno smrdele.
Sem pa dans razmišljala, da je predvčerajšnjim jedu ohrovt, tak , da mislim , da bi to lahk blo to, pa še začimbe so ble neke exotične.
ne vem , če jutr ne bo bolš
, ga bom pelela, da mu pregledajo vodo.
lp

Stran: [1]