Kdaj magični lonček? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


kati* -> Kdaj magični lonček? (15.2.2006 12:21:50)

Kdaj ste začele z kozarčkom z nastavkom? Naš ne pije iz flaške in zadnje čase je blazno žejen, ker zavrača dojko, a po žlički ful pije - a z žličko mu je mal prepočas [sm=smiley1.gif]




cicido -> RE: Kdaj magični lonček? (15.2.2006 13:14:27)

Pri nas je isto. Skoz dojena, po flaski ne pije. Magicni loncek sem ji dala pri slabih 7 mesecih in ti povem, da je dober samo za zobke brusit-pri nas. Pije pa ne. Tud mi pijemo po zlicki. Tko pac je.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Šoni -> RE: Kdaj magični lonček? (15.2.2006 14:19:10)

Naš mali pa pije od 4. meseca iz magičnega lončka, po flaški ni znal, po žlički pa se tudi ni kaj dosti napil. Magični lonček tudi sam prime in si ga drži[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Lp Šoni




ZARA -> RE: Kdaj magični lonček? (15.2.2006 14:22:14)

Ja, ne vem. Boš morala probat. Jst sem ga tamali kupla pri ene pol leta, pa ni znala pit iz njega vse do 16 meseca. Pol ko je razbila flašo, se je pa morala naučit.

lpk




b.nika -> RE: Kdaj magični lonček? (15.2.2006 15:54:18)

Našemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  sva kupila magični lonček pri 3.mesecih, pa je tisti cucelj samo grizljal. Je dojen in ni znal piti iz flaške. Tako, da sem mu ponudila kar iz kozarca, sprva je šlo malo mimo, ampak je kmalu poštudiral in od 5.meseca pije zelo lepo iz kozarca. Vaja dela mojstra. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




krompircek -> RE: Kdaj magični lonček? (15.2.2006 16:06:15)

Tudi mi ne pijemo iz flaše in uporabljamo lonček že od 4 meseca . Najprej smo veliko polili mimo sedaj pri 7,5 mesecih pa fulll lepo pijemo iz njega in nič ne polijemo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Res je da vaja dela mojstra. Lepo pa pijemo tud iz kozarca.
Poskusi z lončkom pa veliko potrpljenja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tehnofil -> RE: Kdaj magični lonček? (15.2.2006 17:32:54)

Pri 8m zna piti iz nastavka proti polivanju vendar noče. Samo brusi zobe. Zelo malo popije. Paše mu žlička, še bolj pa kar šalčka. Kar zlezel bi v šalčko čeprav se mu vedno zatakne in kašlja.




Pupica -> RE: Kdaj magični lonček? (15.2.2006 19:22:28)

Mi smo pri cca.6 mesecih dudlčka zamenjal z magičnim nastavkom-mehkim. Pa je lepo pila, kr naenkrat pa se je spuntala.Tako da smo bili do do 9 mes na dudlčku. Potem smo prešli na trdi magični nastavek. Je šlo bolje. Po enem letu pa smo prešaltali na kozarec, sedaj pa na kozarec in slamico, saj smo imeli vse polito[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Tako da kadar sva doma, in reče da bo pija,potem dobi kozarec, drugače pa ima na dosegu kozarec s slamico, da si lahko sama postreže.




Maxica -> RE: Kdaj magični lonček? (16.2.2006 10:39:55)

Jaz sem mu ga tudi dala že pri kakšnih 6,7 mesecih, vendar je trajalo ene dva meseca, da je pogruntal sistem. Od takrat pa, ko je  poštekal, kako mora vleči, mu je pa magični lonček zakon. Ima pa doma kozarček, sedaj sem pa nabavila še tak lonček, ki se ne prevrne in lahko iz njega pije skoraj tako kot iz kozarca, ampak še vedno zelo rad polije (samo da je mamica huda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), tako da največ še vedno uporabljamo magični lonček.
Probaj, vendar mislim, da pri 4 mesecih bo še težko pil iz tega lončka. Srečno!




Stran: [1]