|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mene tako zbada tam spodaj :(
15.2.2006 9:58:16   
petka
Že nekaj dni me v tamali, oz. v čisto spodnjem delu trebuščka zbada, včeraj zvečer pa je postala ta bolečina še bolj izrazita in se tudi sedaj zjutraj nadaljuje. To špikanje bi lahko opisala tudi kot skelenje in se večji meri pojavlja, ko stojim, redkeje sede.

Najprej sem mislila, da me user posted image  brca v mehur, pa sedaj ne vem več, če je to to, ali pa je že vse tako nizko user posted image user posted image  Ali pa sploh ni nič in so te težave običajne in samo jaz delam paniko user posted image  
Kako naj bi sploh zgledale brce v mehur?

Pa še v Leonišču imam ginekologa, kar pomeni da bi morala kar v porodnišnico, ker tam delajo samo 1x na teden , pa še takrat ne moreš do njih, če nisi 3 tedne prej naročen ....

Grem kar ležat, mogoče bo pa bolš user posted image
baj,

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mene tako zbada tam spodaj :(
15.2.2006 9:59:24   
petka
Aja, pa danes sem natanko 29. tednov user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2006 11:36:05   
tinkatonka
Petka,da te opomirim. Ne gre za popadke. Pri meni so se sicer te bolečine začele šele zdaj v zadnjih tednih nosečnosti, vem pa kako je neprijetno to "špikanje". Jaz sem veliko počivala, pa je minilo. Zdaj me zbode le še tu in tam. Počivaj!!! Na naslednjem pregledu pa le omeni G., da te tudi vaginalno pregleda. Vsaj mene je, ko sem ji to omenila. Aja še to..kljub temu da so te bolečine bile prisotne je moj mali brcač še vedno v trebuščku in bomo šli pomojem čez rok.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2006 15:10:01   
Adelina
Ne bi te rada prestrašila, ampak tudi mene je tako špikalo spodaj (ampak kasneje-mislim da po 35. tednu). In sem to povedala ginekologu, me je pregledal in mi povedal, da sem se že začela odpirati. Zbadalo me je vse do poroda in potem sem 2 tedna pred PDP rodila, ker sem bila že 6 cm odprta-brez popadkov!!!-in so mi sprožili porod. Aja, sam pr men se je to špikanje dogajalo ne glede na to ali sem stala, sedela ali ležala. Ne vem, sam jst bi vseen poklicala ali obiskala ginekologa (magar v porodnišnico), da bi oni povedal kaj pa kako. Sploh, ker si šele v 29. tednu, da se res ne bi začel prehitr.
Vsekakor ti želim, da seveda normalno donosiš in rodiš,sej mogoče je pa tko kot ti je napisala Tinkatonka.
Pa lepo user posted image  še naprej obema!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2006 21:55:17   
Baucka
Zelo odvisno je kakšna je ta bolečina. Ali je topa  vin jo težko lociraš ali pa je kot ubod z nožem in lahko pokažeš natanko kje te je "štihnilo".
če je ta druga te bolijo maternične vezi in te še bolj bolijo ko te  mali brcne v njih. Ta bolečina ni nič nevarnega.
Mene so tako bolele da se nisem mogra zravnat, da me je kar skupaj vleklo, bolelo pa me je v predelu slepiča.

če pa je bolečina topa, pa kar takoj k zdravniku.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Otrokov oče
пеперутка16

Bi otroku dovolili, da napiše prazno ime očeta, tj. "nepriznano očetovstvo", ker imaš z možem slab odnos in ker ne sprejema otroka?

Da. (45%)

Ne. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!