|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako sem slabe volje!
15.2.2006 9:31:42   
dana
Danes je šel naš pikec prvič v privat varstvo, pa kličem zdajle kako je kaj, pa mi pove da od 6 zjutraj ni še nič spal (drugače pa spi do 9 ure), da je jokal ko sva midva odšla. Zdej mi je pa ful hudo user posted image
Imamo pa takole varstvo; en teden je doma ga pazi tašča, en teden je pa pri moji teti. A mislite, da je to narobe ko ga takole mešava z varstvom? Ima pa pri moji teti družbo in sicer njeno vnukinjo ki je stara 19 mesecev.

dana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako sem slabe volje!
15.2.2006 10:07:41   
Gordana-3
se mi zdi, da je najbolj odvisno od karakterja otroka. naša pupa je npr. od 1. leta bila pri varstvu 3 dni pri eni gospe privat, 2 dni pri moji teti, pri 17 mesecih smo jo vpisali v vrtec - 3 dni je bila v vrtcu, 2 dni spet pri moji teti (moja službauser posted image  namreč) ...
je odlično sprejela vse že od samega začetka, ni imela nobenih problemov s privajanjem tu ali tam, resda je le vrtec sprejela kasneje, nekako po treh tednih in še vzgojiteljica mi je rekla, da se je bala, kako bo glede na to, da je v vrtcu samo 3 dni.
malo še počakaj, morda se bo pupa navadila, če ne, pa izberi le eno stalno varstvo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2006 10:08:33   
bambi
Oh, kako dobro te razumem... Jaz sem zaradi obveznega študija morala svojo 4,5 mesecev staro punčko dati v varstvo za 5 ur na dan in ko sem jo v ponedeljek peljala tja se mi je skoraj zmešalo. Moja ljubica je svojo varuško, ki je tudi naša prijateljica, zelo dobro sprejela, le  jaz sem cel ponedeljek dopoldan prejokala in bila jezna na cel svet, zakaj se moram sedaj tako matrati, ko bi lahko uživala z mojo ljubico. Ampak določeni predpisi so pač takšni in nimam kaj...... Danes je 3 dan in mi je že malo bolje, čeprav vsakih 5 min pomislim kako je z njo....Baje se otroci kar hitro privadijo, samo mamicam je težje.... upam, da bomo zdržali user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2006 10:09:35   
lelaval
Navadno smo starši preveč panični. Res, da je to za otroka sprememba, a se hitro prilagodijo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2006 10:16:03   
Mina1
Ja seveda smo mamice takšne, da se nam srce para in tako, ampak verjami mi, da je nam bolj hudo kot otročkom. Tudi če bi bil pikec v vrtcu ali jaslih, bi bilo verjetno čisto isto, zato si ne ženi preveč k srčku.

Za otroka je vsekakor fajn, da ni navezan samo na eno in isto osebo, res pa se srinjam, da je od otročka samega odvisno oz. od karakterja tudi.

Se bo že privadil počasi in na koncu mu bo še tako fino, da domov ne bo hoteluser posted image . Je pa res tudi, da otrok nekoga rajši sprejme kot spet drugega in tako.

Sej bo Dana, boš videlauser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2006 10:55:56   
dana
Ja saj vem da se bo navadil, pa da mu ni nič hudega, ampak vseeno....

Hvala za tolažbo se precej mal boljš počutim,

dana

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2006 10:40:35   
AljaM
Ko je sla naša lubica v jasli (Lj. - Trnovo - zelo zadovoljna), sem sla samo enkrat mimo vrtca na poti po mestu, potem sem se jih na široko ogibala. Enostavno nisem prenesla slišat otroški živžav. Imela sem prisluhe - otroških glasov itd. Je pa hitro minilo. Hči sploh ni imela hude panike, parkrat sem jo jokajočo pustla tam, pa šla ko buldožer iz stavbe, dokler se nisem pomirila. Bistveno se mi pa zdi, da sta bili naši tršici taki, da si jih samo želiš. Vedno je bilo vse v redu, če je le blo kaj, sta tako povedali, da smo brez skrbi rešli, potrpežljivo sta prenašali naše starševske "izpade" itd. Najboljš mi je blo, ko smo enkrat po bolezni (že v drugem letu vrtca) prišle zjutraj in se naša tršica ni mogla zadržat in je bla naše lubice tako iskreno vesela, da bi jo najrajš še jst kušnla in objela. Skoraj ljubosumje me je napadlo. Če sem v prvem tednu solzila oči, ker sem lubico pogrešala, mi zdaj solze pridejo, ko se jim vsaj enkrat na leto posebej zahvalim, da so taprave vzgojiteljice. Njima je to normalno, ko pasulj, žal pa velikokrat še vedno ni takih ta pravih varušk pa vzgojiteljic. In kljub temu, si zaslužita iz srca HVALA!
Tko, da vam na srce še jst polagam, če ste z varstvom zadovoljni, povejte jim! Gotovo pa ne bit tiho, če niste!
LP

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2006 19:30:02   
KODA
Otročki se že hitro prilagodijo,samo mamice se ne.
Vem,kako je bilo meni hudo.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu AljaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2006 12:45:12   
bombonček
Ja pri nas je problem se mi zdi,da otroci se že navadijo na spremembe nam je bolj hudo ker ji kar naekrat ni več ves dan ob nam.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2006 14:22:32   
G in T
A ne bi bilo najbolje dati otroka v vrtec, med vrstnike, da se lahko z njimi igra, postane že malo samostojen. Vprašajte sebe, kje ste bile ve v varstvu, kako je vam bilo tam. Sam sem bil v varstvu od vsega začetka, ko sta morala iti starša v službo in imam lepe spomine na to. Če pa otroku ne bo všeč, ga pa lahko še vedno vzamete ven. 

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Energijske pijače
Michonne RR

Ali svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?

Da (30%)

Ne (65%)

Občasno (5%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!