tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sabini -> tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? (14.2.2006 20:08:20)

No danes mi je moj pediater napisal recept, če hočem da mu dajem tabletke proti bolečinam saj ga kr nervira in boli ko rinejo ven. Ima že dva spodaj sedaj pa prihajata še zgoraj star je 9.mesecev.

ZANIMA ME SAMO TO ČE JIM DAJETE ALI NE ?    Kajti imamo mazilo in mu tud pomaga .

andrejaz -> RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? (14.2.2006 20:41:09)

Mi smo dlesni mazali samo s kremo Calgel in nobenih tablet proti bolečinam.
Ko pa je dobival štirice pa je dobil pri vsaki vročino 38,5-39 C pa sem mu dala tudi sirup Calpol - ponavadi samo1x

Naja31 -> RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? (14.2.2006 21:12:27)

Jaz sem mu ,ko so mu pri 3 eh mesecih rinili prvi zobki ven, dala Calpol sirup proti bolecinam, ker je bil res bogi. Vrocine pa ni imel.

Anonimen -> RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? (15.2.2006 7:58:26)

naša sicer ni mela nekih hudih problemov z zobmi smo mel pa pri roki vedno homeopatske kroglice OSANIT ki jih kupiš v avstrijskih lekarnah!

ZARA -> RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? (15.2.2006 8:02:48)

Kakšne tablete pa so to, sabini??
Drugač pa je pri nas isto kot pri LARI. Osanit-rula!

muki1 -> RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? (15.2.2006 8:35:45)

Jaz sem Neži enkrat dala svečko v rit,ko je bilo res hudo. Enkrat samkrat.

sabini -> RE: tabletke za bolečine , ko rastejo zobki????? (15.2.2006 11:04:20)

Joj ne vem kakšne tabletke so ker imam samo recept pa ne morem razbrati ti sporočim ko grem iskat pa da vidim na navodilih kaj sploh piše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]