polovični del.čas-plač.vrtca?????? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

lin -> polovični del.čas-plač.vrtca?????? (14.2.2006 18:46:02)

Pozdravljeni.
Neki me zanima.
Jaz sem trenutno brezposelna in zato plačujemo vrtec po najnižnji tarifi se pravi 1.tarifni razred.Če dobim "jutri"službo za polni delonik bomo spadali v 4. razred,to mi je vse jasno.
Me pa zanima kako je če je eden izmed partnerjev normalno polno zaposlen drugi pa samo za polovični delovni čas,kakšno je pa pol plačilo vrtca?A v tem primeru pol padeš direkt v četrti kot če bi bila polno zaposlena ali so kakšne druge olajšave oz.fore.
Sprašujem ker sem dobila možnost zaposlitve za en mesec za polovični delovni čas pa me zanima kako je kaj pol s palčilom vrtca?
Hvala

NinaŠ -> RE: polovični del.čas-plač.vrtca?????? (14.2.2006 19:31:05)

Ne, ne padeš direkt v 4. razred. Cena se preračuna glede na tvoj dohodek (ki je verjetno pol manjši).

LP

lin -> RE: polovični del.čas-plač.vrtca?????? (14.2.2006 21:15:03)

Nina š.sprašujem ker ko daš vlogo daš itak dohodnino za leto 2005 in se gleda tisto povprečje seveda če si polno zaposlen če pa si samo za polovični delovni čas pa nevem.

NinaŠ -> RE: polovični del.čas-plač.vrtca?????? (14.2.2006 21:44:09)

Ja dohodnino priložiš za predpreteklo leto (2004), samo če so se pa od takrat premoženjske razmere spremenile (izguba službe, nova zaposlitev) se pa upoštevajo zadnji trije mesečni dohodki. (Mislim da se gleda dobesedno na količino denarja, ki ga prineseš domov.)

LP

lin -> RE: polovični del.čas-plač.vrtca?????? (15.2.2006 12:57:06)

Nina š,hvala,zdaj pa držte še pesti da bom danes sigurno sprejeta

Stran: [1]