do kdaj zimski pajac (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

2ursae -> do kdaj zimski pajac (14.2.2006 16:18:41)

bliža se pomlad, pa me zanima, do kdaj je primerno dojenčka oblačit v zimskega pajaca. Moj mali je star 5 mesecev in se je danes tko čudno zvijal v vozičku, kot da bi hotel ven skočit ... in mi je prišlo na misel, da mu ni menda vroče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Oblečen je pa tisto, kar ima doma (body in pižamca + copatki) in zimski pajac + dekica. Ko sva prišla domov, ni bil nič poten, ampak vseeno ...

Menda se bližajo otoplitve, pa ga ne bi rada skuhala. Kaj menite?

muha1 -> RE: do kdaj zimski pajac (14.2.2006 16:33:34)

Mi smo še vedno v kombinozonu. Pa saj se tako hudo tudi ni otoplilo! Veš, ti porivaš voziček in se giblješ zato ti je toliko toplej. Otrok pa samo sedi. Brez skrbi, zdaj še mu nista kombinozon in deka preveč.

mammy26 -> RE: do kdaj zimski pajac (14.2.2006 19:25:37)

Tudi moja Tia je še pogosto v kombinezonu. Razen, kadar gremo v kakšno trgovino in nismo dosti zunaj, takrat jo oblečem v bundico...

Ti ga kar še imej v pajacu, mu je prav lepo toplo tam notri. Sama boš vedela, kdaj je pravi čas, za kaj lahkotnejšega, verjemi mi.

cicido -> RE: do kdaj zimski pajac (14.2.2006 20:23:27)

Pri nas tud mojo se vedno v kombinezon napravim, ce je zunaj. Saj pravijo, da se spomladi ne prehitro slect, jeseni pa ne prehitro oblect.

Anonimen -> RE: do kdaj zimski pajac (15.2.2006 9:43:24)

Jaz se malo držim reka naših starih mam: čimpozneje slečt in čimpozneje oblečt. Sicer so vremenske razmere od njihovih časov res bistveno drugačne, ampak vsaj približno se poskušam tega držati.

Stran: [1]