Pediatrinja v ZD Medvode? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Ines. -> Pediatrinja v ZD Medvode? (14.2.2006 9:28:44)

Zdravo!

Punce, mi lahko poveste, kakšna je dr. Logarjeva v ZD Medvode? Predvsem me zanima, kako ste zadovoljne glede strokovnosti.


Vnaprej hvala in uživajte v današnjem sončku!


Lp,


Ines.




vevi2 -> RE: Pediatrinja v ZD Medvode? (14.2.2006 20:20:07)

Jaz imam 8,5 mesečnega fantka, ki ga vozim k njej. Moram reči da sem zaenkrat zadovoljna z njo, res pa je, da še nismo imeli nič resnega eno virozco in nek virus, pa nismo potrebovali nobenih zdravil.
Aja pa približno pri dveh mesecih se je maliju tko čudno zaletaval kot bi hotel bruhati, ocenila je da gre verjetno za refluks, ampak mi je bilo všeč, ker ni delala panike, otroka smo mogli najprej opazovati, ni nas takoj poslala na preizkave, kar nama je bilo z možem zelo všeč. No, hvala bogu ni bilo nič resnega.





Tanayya29 -> RE: Pediatrinja v ZD Medvode? (30.1.2008 14:11:09)

Meni je full uredu pediatrinja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




dabe -> RE: Pediatrinja v ZD Medvode? (5.2.2008 21:53:37)

Tudi jaz sem zaenkrat zadovoljna z njo. Sicer še nismo imeli nič bolezni (hvala bogu), ampak se mi zdi fajn zdravnica.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




valeriana -> RE: Pediatrinja v ZD Medvode? (11.2.2008 9:47:36)

Tudi mi smo zadovoljni z njo. Pri starejšem sinu se je izkazala kot zelo dobra zdravnica, ki ne panicari za vsako malenkost. je pa res, da je bil dokaj zdrav dojenček. Pri mlajši hčerki (2,5 meseca) pa smo obiske šele dobro začeli. Pohvaliti je treba tudi sestri, ki tam delata. Tudi čaka se nikoli ne, če si naročen za pregled.




Stran: [1]