Barbs -> RE: torba/nahrbtnik (12.4.2006 13:30:16)
|
Jaz sem kupila torbo v Arielu. V bistvu nima nič kozmetike noter, dodan ima le poseben "žakeljček" za morebitne mokre cunjice, pa nepremočljivo podlogo za previjanje , noter je všit predalček, v katerega se prileže steklenička, pa še ene par žepov ima, tudi za denarnico in mobitel - kar je po moje optimalna varianta in ko greš na sprehod ali po nakupih ali na obisk, ne rabiš imet še svoje torbice oz. nahrbtnika posebej zraven. Rabila jo bom za na voziček, zato je torba s pritiskači, ki se lepo pripnejo. Dolgo sem iskala natančno tako, potem pa sem jo za cca 7.000 sit le dobila. Pa še temno modra je, in paše na voziček. V to torbo bom [sm=love.gif] pripravila tudi vse potrebno za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ko naju bo prišel iskat v porodnišnico. Skratka, meni se zdijo nekateri "uniformirani " previjalni nahrbtniki neuporabni, ker kozmetika noter ponavadi ni ista, kot jo uporabljaš pri vsakdanji negi, pa še, ko porabiš priložene škatlice, flaškice, tubice, paketke, ostanejo ponavadi tisti predali popolnoma neuporabni za kaj drugega, ker so narejeni po meri za določeno vrsto kozmetike.
|
|
|
|