|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čvekanje v tri dni po mobiju - znorevam!!!
13.2.2006 17:40:32   
HuAnita
Moj dragi, zaposlen le polovično, ob pooldnevih in vikendih pač dela še prek nekega društva, da nekako peljemo tele družinske finance. In to pomeni nešteno usklajevanj, predlogov, kritik, dogovorov itd. Če je že doma, se obvezno 3xdan sliši z ostalimi 3 'društveniki', pa non-stop eno in isto razpredanje, kaj štima, kaj ne, kaj naj bi bilo ---- že jaz vem iz nehotnega soposlušanja vse na pamet!!!!
Sicer je najbolj zlat dečko na svetu, pa tudi zmenial sva se, naj ne čveka toliko, ko smo skupaj doma, ampak ga pa drugi kličejo in spet deeeeeebateuser posted image user posted image  v neskončnost.
Vlčeraj mi je pa zavrelo. Popoldne, potem ko je le prišel z 'dela', je imel 2 klica po pol ure, zvečer pa skoraj 1 uro, še enegauser posted image user posted image  In eno in isto razpredanje, brezplodno, seveda...
Se stuširam, sčekiram, če je končal, še kar govori aha-aha, ne-ne, to bi morali poštimati tako...., naredim celo tako redke stvari, kot je piling face pri meni, pa se namažem s kremo, pa še roke malo pomanikiram - mislim, on še kar čveka.
Jezno prisopiham v dnevno in dam jasno vedeti, da grem spat, čeprav se mi je prej še celo zaluštalo 'everybody-spredy-zadi'. Nekaj mi je še gestikuliral, naj počakam, ampak sem mu pokazala vedno debelejšo rito in odpujsala spat.

user posted image user posted image user posted image
Predlogi? Razen da capinki pustim, naj mu mobiča enkrat vrže v WC, da bo mir?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čvekanje v tri dni po mobiju - znorevam!!!
13.2.2006 17:48:22   
soncicaT
No, ta je pa dobra!user posted image

Oprosti, ampak bi prej pričakovala kakšno tako izpoved s strani kakega moškega.

Hmmm, a pa to on kar vsak dan tako, al kaj? Al ene parkrat na teden?

To zna biti ful moteče, ja...

Kaj pa vem, jaz bi enostavno mu enkrat med telefoniranjem rekla, da grem ven ...pa se res odpraviš npr v trgovino ali na čvek s prijatelji...

Ali pa mu reci, naj se med telefoniranjem zapre v kako shrambo, da imaš ti poln kufer tega sevanja, ja pa res, a ga nič glava ne boli...to je ja fuul sevanje, če se po gsm-u toliko pogovarja?!

Nič, upam, da se bo kmalu skuliral.

Lp

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2006 17:50:39   
Jančika_
Hja, če ti mojega prepričaš, da bo nehal govoriti samo o fotoaparatuuser posted image , pridem tvojega prepričat, da naj neha čvekati po mobiju. Ampak po moje bo boljše, da greva midva skup na kavo, ker meni se to zdi brezupno...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2006 17:53:12   
skuštrana
user posted image Se vama pridružim ( na kavi), ker imam isti problem..Kar čakam, kdaj se bo mojemuuser posted image  slušalka prirastla za uho...user posted image  Si predstavljate, na eni strani gsm aparat, na drugi pa navadna slušalkauser posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2006 18:10:07   
April
če te prav razumem na telefonu visi zaradi službenih zadev, ne osebnih. Naj se takrat ko čveka zapre v sobo, da ne bo tebe dražil s svojo prisotnostjo. Ko pa neha sestankovat, naj ugasne telefon in se ti 100% posveti.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2006 18:49:32   
kepa*
Heh, HuAnita, pri meni je podobno. Folk mojega non stop neki gnjavi, pa midiji, aranžmaji, pa kako se to naredi na rač, pa klaviature, pa snemanja....In moj je fil čveka, si vzame čaz za razlago, jaz pa besna ko user posted image .
Me je enkrat tk razpištolilo, da sem mu postavila ultimat. Preseneti ded, saj ne more v neskončnost čebulit po mtelu, ko je z nama kje na kosilu, sprehodu itd.
No, zdaj smo že tako daleč, da se v nedeljo ne javlja več, ima telefon kar na silent. Hvala bogu. Drugače bi ga imel že v prafaktorjih.

Letos pa bo!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2006 18:57:44   
baguSka
Jst pa mislm, da ste lohk vesela, da so vsaj doma in čvekajo. Kaj pa če bi mel tak šiht, da bi mogl bit od doma in bi za vsak drek mogl letet nazaj na šiht user posted image

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2006 18:59:31   
ZARA
user posted image user posted image user posted image  full si me nasmejala !!!
Naj Capinka proba vržt un mobi v WC, sam če ga posušiš na radiatorju, drug dan spet dela. Vsaj moj je. Tko da, najbolš da ji daš v roke kakšen kladu za meso, pa na železno stran obrni. Bo super pomagalo proti klepetanju !

Drgač pa če bo še dolg čakal, boš lahko samo še "everybody spredi" 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2006 19:17:57   
Gina
Moj tudi zelo rad in dolgo čveka po mobiju. Meni se to zdi neka oblika druženja z ljudmi. Jaz grem na RR, pa čvekam po navadnem telefonu, pa na kakšno kavo, on gre pa letet, pa po mobiju čveka. Jaz rabim ženske, za ženski čvek, ker se moram nafilat z žensko energijo, moški se morajo pa z moško. Res pa je, da moj to ne dela ves dan. Ampak vsako popoldne pa zihr vsaj 4 telefone opravi ali več. Mene to ne moti. Če bi bilo to vse dneve in bi me zato zanemarjal, potem pa ne vem, kaj bi naredila.....vsekakor ne bi odpujsala.......saj se ne bi on zato nič spremenil, samo jaz bi se sekirala. Kaj pa če bi se zmenila za dve uri, ko odklopi mobi popoldne, da imata vidva takrat čas zase? Midva ponavadi tako narediva, da ko pridemo vsi domov, se pogovorimo, kako in kaj, pa kosilo imamo skupaj in po kosilu spet še malo klepetamo in v tem času se sploh ne javimo na navadni telefon ali samo rečemo, da jemo in da bomo poklicali nazaj, na mobije pa ravno tako. Po tem, ko se vse zmeniva, pa oba telefonirava, kolikor nama paše, ali pa tudi ne, če nama ne. Meni se to zdi čisto fajn rešitev.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2006 19:32:45   
CIPRESA
Huanita saj je pri nas istouser posted image user posted image user posted image verjamem da ima poklic tak da mora strankam tudi v privat življenju odgovarjat na mobi ampak kar je preveč je pa preveč. Ker je zavarovalni zastopnik non stop razlaga ljudem kako morajo registrirati avto pa katere stvari si morajo pripravt ko bo prišel....ma za znoret včasih. Mobi zvoni včasih že ob 6 zjutraj ker se je en spomnil da neve čist točno kam mora najprej zjutraj it....pa sem mu zadnjič ker sem bla jezna ko user posted image od vzadaj zaupila da v skret...in me je zelo prijazno pogledal kaj se grem, tko da mi ne preostane nič drugega kot da sem tiho.
Sem se pa že počas navadla in vem da se za najmanjšo stvar (kaj prinesti iz trgovine) pogovarjava en dan skupaj z vmesnimi presledki ko on klepeta po mobiju.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2006 19:38:46   
kofetek2010
eh, moj je tud 24/7 na telefonu user posted image  če ne službeno, pa privat user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2006 19:57:32   
snorlax
HuAnita, drugič se pa sleč, pa nastav pred njim ter mu s pantomimo (ali napisi) pokaži al telefon al jaz. Boš vidla, kako hitro bo nehal čvekat.user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2006 20:18:40   
HuAnita
Snorči, tolk da se mu nisem, no, pa je očitno čvekanje mamljivejše... user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2006 22:01:31   
gaja*
Tud moj je rad na telefonu, user posted image user posted image , pa ga včasih tud prav s težavo proč spravim.
Ko se pa midva pogovrjava, pa vedno hitro odloži, ker ima delo user posted image user posted image
Ja bo treba kake finte sprobat, da jih dobimo proč. Sam mene drugač ne spravi to ob živce, ker sem sama tud taka klepetulja user posted image user posted image pa mene tud on mora kdaj čakat.
Če se pa mudi user posted image , pa obadva hitro odloživa user posted image user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.2.2006 8:48:45   
lelaval
Reči, da mu daš vsak dan za kavo, ker vaju to pride ceneje, kot pa telefonski račun.
Če pa ne bo nobene rešitve, pa bo morala *ta mala poskrbet*. user posted image  

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.2.2006 9:02:03   
tanikaa
ampak sem mu pokazala vedno debelejšo rito in odpujsala spat.

ha, ha, ha... ta boljša.  Zdrav smisel za humor.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.2.2006 11:28:45   
Skorpija
Čisto isti problem je pri naju! Ni pomoči! Jaz ponavadi delam face obešenca ali pa nakazujem, da se bom vrgla skozi okno, pa se samo zadovoljno smehljauser posted image

Sem se ga pa enkrat med tem maratonskim pogovorom kar lotila evribadi - spredi - zadi in je hitro nehal... Probaj kaj takega, bo vsaj na vsake toliko mir...

Pa res so vedno iste debate...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
14.2.2006 11:59:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?