LUPINICA (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

barni -> LUPINICA (13.2.2006 15:42:38)

Zdravo! Ker sem nova v tem, bi rada vaso pomoc. Na kaj moram biti pozorna pri kupovanju lupinice? Naj povem, da mi ni pomembno, da se natakne na vozek, ker je tako ne bom uporabljala.

Uporabljala jo bom predvsem za voznjo v avtu. Torej, kaj mora lupinica imeti, da je vredu? Je kaksna posebna tehnicna lastnost na katero moram biti pozorna?

Hvala za vasa mnenja in izkusnje!

3new!yes!! -> RE: LUPINICA (13.2.2006 16:15:24)

maxi cosi je dobra

Barbs -> RE: LUPINICA (13.2.2006 16:18:08)

IZVIRNO SPOROČILO: barni
Uporabljala jo bom predvsem za voznjo v avtu.

Če praviš, da je ne boš uporabljala na vozičku in da jo boš rabila predvsem v avtu, potem definitivno kupi kar avtosedež. Od 0 do 9 kg ali več... Lupinica je potem brezveze. Za doma pa kupiš ležalnik za dojenčka, pa je.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

*pepelka* -> RE: LUPINICA (13.2.2006 16:55:52)

Malo poglej na strani AMZS, ker se da lupinico izposoditi. Morda je tudi to ena rešitev, če jo boš uporabljala za vožnjo, tam imajo zagotovo take, kot so določene z zakonom.

arielca -> RE: LUPINICA (13.2.2006 17:07:41)

Na tejle spletni strani boš našla ocene lupinic in avtosedežev:

http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1020/AVTOSEDEZI/-/ 

Dober nakup!!!

mojcadamijan -> RE: LUPINICA (13.2.2006 19:13:27)

Če te zanima jo jaz prodajam soraj novo in samo triktrat rabljeno chiccotovo syntesis

nadika -> RE: LUPINICA (14.2.2006 22:54:00)

Jaz je v bistvu za na sprehode tudi ne uporabljam ampak mi pa prav pribe za trgovino in ko grem v posvetovalnico imam tamalega v lupinici ali pa če boste šli na kakšen obisk tudi prav pride naš tamali kr zaspi v njej in kot da ga ni!odločitev je pa seveda tvoja mislim pa da so vse o.k.!

l.p.

Grascakinja -> RE: LUPINICA (15.2.2006 17:41:18)

Glej samo na to, da je VARNA - preveri ocene pri AMZS, ADAC in OAMTC pa se odloči. Vse drugo je ekstra.

Stran: [1]