zrak -> RE: zakaj včasih dvom?? (14.2.2006 12:40:10)
|
Zdaj pa vem, da me boste vse napadle. 22 let se mi zdi še mlado za tako odločitev. Če se zgodi, se pač zgodi in seveda to rad sprejmeš, da pa se odločiš pri teh letih za to ... jaz bi še malo počakala..in še kaj doživela.. kakšno potovanje,..leta imaš še za kaj doživet, za bit mamica lahko preneseš za kakšno leto.. Jaz jih imam 30 in se že dve leti trudiva in nič.. če bi se vrnila nazaj v čas, še vedno ni bi se za to odločala pri 22.. čeprav sem bila zelo zrela punca, služba, faks, zelo samostojna,,, Bi pa pri 26-27.. prej pa absolutno ne. V primeru, da bi zanosila ne da bi vedela, bi pa sprejela in bila ravno tako srečna.. Danes mladi morajo kaj doživeti. Kadar začneš delati, je vse preveč resno in tesno z cajtom, pa še otroka.,,, vsa družba ti zbeži in mislim, da čez nekaj let se tolčeš po glavi, da drugi so dali marsikaj skozi, ti pa nič.. Moje priporočilo je da potuješ, spoznavaš druge kulture, ljudi in s tem se polniš duševno in mislim, da tedaj boš tudi svojemu otroku dala marsikaj več, saj mu boš znala pripovedovati take zgodbe, ki jih drugi niti ne sanjajo.. No zdaj pa me lahko popljuvate.. lp
|
|
|
|