Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: on hoče na svoje... 13.2.2006 14:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak tvoji otroci se bodo v mestu lahko igrali s svojim očetom ... to pa je največ, kar jim lahko daš, verjemi.
|
|
|
|
RE: on hoče na svoje... 13.2.2006 14:09:14
|
|
|
|
Dadi
|
Hm...najprej ti svetujem da pojdi s partnerjem. Na svojem bit pa mir. Res če hočeš vajini družini dobro. Jaz imam pa ravno obraten primer kot ti. Jaz sem se iz mesta preselila na deželo....Iz Lj. v Bohinj (čist mim) in mi je tukaj težko...ker je vas(100 let za leseno žlico pravijo), ker nimaš vsega na dosegu roke, ker se štacune ob sobotah zaprejo ob enih ali ob petih in še vsega ne dobiš kar potrebuješ, ker maš do dežurnega zdravnika 25 km, do dežurne lekarne 35 km, ker se nič ne dogaja razen posameznih kmetov, ki vsake toliko mimo zapeljejo s traktorjem, ker nimam nobene kolegice za čvek in kavico, ker ne morem ob sedmih zvečer k frizerju, ker na TV ju lovimo samo 3 kanale, ker z možem zvečer nimava kam (razen v bar), ker enostavno ni mesto-to česar sem vajena, kjer sem živela vse svoje življenje. Ampak sem šla...stran od vseh domačih, ki so v Lj., z možem živiva sama brez tašč in sorodstva, brez pomoči in lagodnosti ki sem je bila deležna doma. Ampak sem srečna...zato ker sem s svojo družinico, ker se razumemo in ker imamo svoj mir in v končni fazi ker ni tako daleč do Lj. in ker imam avto da se tja zapeljem. Pa še internet in RINGARAJO mam tako da se lahko malo načvekam, da nisem čisto izolirana od ostalega sveta. In 100 let za leseno žlico. Zato korajžno, tvoj partner ima prav. Na začetku bo težko ampak ko se boste našli kot družina bo lažje...sej zjokat se ni prepovedano če ti bo težko.
|
|
RE: on hoče na svoje... 13.2.2006 15:31:13
|
|
|
|
metka
|
Naj ti povem,da je bila tudi pri naju podobna situacija. Pred tremi leti sva se odločila in šla iz hiše, kjer sva imela urejeno komplet stanovanje ; ampak nad mojimi starši. Počasi se je začelo nabirati. Odločila sva se in odšla v dvosobno stanovanje, ki ga je bilo potrebno kompletno preurediti. Moj je vsako popoldne hodil pomagat delavcem in je komaj čakal dan, ko se bomo selili. Jaz pa sem doma poslušla očitke z vseh strani , da kar naj grem saj čez pol leta bom tako ali tako doma, boš že videla, ko boš vsak dan kuhala in pospravljala, pa ko ga kakšen dan ne bo takoj iz službe... take in podobne. Bilo mi je hudo. Na dan selitve sem seveda jokala ko dež, po mesecu dni niti pomislila nisem več, da bi naredila drugače! Pa sem šla iz hiše v blok, skoraj v center mesta. Sem mislila, da se mi bo podrl svet?!Veš kaj ti povem - tudi danes bi naredila tako!!! Ker se midva bolje počutiva in razumeva! Sedaj so vsi, ki so me prej " pumpali" s takimi in drugačnimi besedami samo TIHO. Odkar smo štirje počasi razmišljamo o selitvi. Moj je za hišo, jaz za večje stanovanje. Kakšna bo odločitev še ne vem; važno je da smo na svojem in zase! Če te moti "sivina" pa lahko poiščeta stanovanje tudi malo ven iz centra, saj je obrobje še lepo zeleno.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?