Krema za obraz (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Maxica -> Krema za obraz (12.2.2006 12:42:21)

Našega 1,5 letnika sem do sedaj vedno mazala z Niveino kremo za mraz in veter, ko sva šla ven. Prejšnji dan pa je po tej kremi dobil hudo reakcijo, nakazali so se mu nekakšni izpuščajčki, vendar so potem tudi hitro izginili. Danes ga potem nisem nič namazala, ko sva šla ven, pa je kljub temu dobil rdeče pikice po obrazu. Zdaj pa res ne vem, a naj ga sploh s čim namažem, ker po obrazu ima res tako suho in občutljivo kožo. S čim vi mažete svoje otročke? Jih s čim namažete zjutraj, tudi če ne greste nič ven?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: Krema za obraz (12.2.2006 12:58:06)

js tiso vsako jutro in večer namažem po obrazu...ponavad sem jo z niveino negovalno kremo, zdele pozimi k je pa dobila tut suho kožo, pa pod dudo frš pa i intenzivno kremo od nivee za suho in občutljivo kožo

ZARA -> RE: Krema za obraz (12.2.2006 13:13:42)

Oj, maxica...jst mam Univerzalno otroško kremo SOLEA Baby...se mi zdi, da ji kr fajn paše, ker je mastna, glede na to da ma tamala precej suho kožo.

ona -> RE: Krema za obraz (12.2.2006 13:34:44)

Jaz sem dajala tudi od nivee,pa ni nič pomagalo,zdaj pa jo mažem z soleo-univerzalno kramo in se je stanje super izboljšalo,nima več tako suhe kože!

Andra -> RE: Krema za obraz (12.2.2006 13:51:51)

Če ima res zelo suho kožo in da ne bo nevarnosti pred izpuščaji, ti priporočam LIPO KREMO, ki se jo kupi v lekarni. Mi smo jo uporabljali in je res zelo pomagala.

Jančika_ -> RE: Krema za obraz (12.2.2006 15:30:36)

Ribodermin je fajn.

kepa* -> RE: Krema za obraz (12.2.2006 20:49:08)

Ja, nam najbolj pomaga ribodermin, pa tud lipokrema je v redu.

frutka_ -> RE: Krema za obraz (12.2.2006 20:50:24)

Jaz uporabljam od Bubchen-a Wind&Wetter kremico, ki je zelo gosta in mastna. Malemu zaenkrat super odgovarja.

lelaval -> RE: Krema za obraz (12.2.2006 21:06:49)

Jaz sem najprej tudi uporabljala Niveino za veter in mraz, ko pa je imela ful suho kožo, pa sem ji namazala z lanolinom multi-mam - ki jo imam za bradavice, pa je drugi dan že imela glado kožico. Pomagajo pa tudi bebival - za ritko, bepanthen in šentjanževo olje.

timoteja -> RE: Krema za obraz (13.2.2006 9:57:07)

Meni je najbolj fina krema od kolekcije Sebamed, res nekoliko dražja , prodaja se v lekarnah, trgovinah Sanolabro, je pa super, imajo od takšne za kožo, pa pri vneti ritki, imajo pa super stvari, kremica za obraz se hitro vpije, pa tako nežno diši. Poskusite!

Anol -> RE: Krema za obraz (18.2.2006 21:48:28)

Živ,
Midva sva bila zaradi tega tudi pri zdravnici, dala nama je sicer kremico Canesten, če bi bile kakšne gljivice, saj veš otroci k vse poberejo s tal, samo ni bla 100% da je to to, pa tudi po uporabi kreme ni bilo dosti bolje. Svetovala nama pa je tudi nakup kreme Avenu Cold cream in svetovala, da ga namažemo vsakič, ko gre ven, ker naj bi se te pikice lahko pojavljale tudi zaradi mraza in seveda izušene kože. Moram potrkat, da je pri nas že skoraj čist o.k., kdaj nima nič, kdaj se pa še pojavi pikica ali dve, ampak je pa mnogo bolje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Anol

BaniT -> RE: Krema za obraz (19.2.2006 21:43:34)

Jaz uporabljam Avetovo kremo, zelo upijajoča, lepo diši in tamala nima suhe kože. Vredna denarja.

p&b -> RE: Krema za obraz (19.2.2006 21:44:29)

Nam pomaga solea baby,mažemo pa večkrat na dan !

dory -> RE: Krema za obraz (20.2.2006 8:13:01)

Tud nas dobi na zimo ful suho kozo...pred spanjem ga namazen kar z riboderminom, drugace pa uporabljam al bibisan al becutan...pri vseh stestiranih se mi zdita ti dve se najbolj mastni...

Stran: [1]