|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NEUSPEH
12.2.2006 12:19:52   
Anonimen
Danes zjutraj sem naredila sicer malo pred časno test, ki pa žal ni pokazal user posted image , ker sva tokrat poskusila šele prvič sem sicer razočarana in ne obupana. Pri prvi zanositvi je uspelo petič, morda tudi tokrat ne bo šlo prej, le dane bo kasneje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NEUSPEH
12.2.2006 15:10:19   
buča
sej bo anonimen....nama je prvič ratalo v prvo,drugič pa v tretje,sedaj ne ne gre in ne greuser posted image eh,nč ne mormo prehitevat,čas bo prinesel svoje...kolk si pa stara?Jaz bom marca 29!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2006 15:32:11   
Naja30
Če si naredila test predčasno, mogoče še ostaja upanje. Drugače pa ne obupaj, saj bo kmalu. user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2006 15:56:46   
Tadeja 1976
Srara sem 30 let. No saj nisem obupala, le malo razočarana je. Bomo še naprej user posted image  in uspeh je sigurno zagotovljen, saj smo šele prvič poskusili za drugega user posted image . Lep dan

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2006 16:09:53   
nelly
Ja tudi jaz mislim da če si naredila test predčasno da še obstaja upanje. Tako da se nič ne sekirat pa bo.Jaz sem tudi mislila, da je kaj narobe ko nama ni uspelo po 5 mesecih. Predvčerajšnem pa zagledam user posted image  in kar nisem mogla verjeti, tako da sem naredila 4 teste in so bli vsi pozitivni, zdaj pa sem 100% da semuser posted image .Ne obupaj in ne bodi razočarana.Želim ti da čimprej zagledaš user posted image  user posted image

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2006 16:14:22   
Anonimen
Tudi nama prvič ni uspelo, pa še zamujala je user posted image (prvič v življenju), pa še kr ene čudne znake sem imela (prevelika želja?), ampak čakam še dva dni, da bo M mimo in gremo v akcijo!

LP

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2006 19:45:53   
KODA
Čez nekaj dni ponovi test,če user posted image   ne bo.
Ne sekiraj se,boš tudi ti ugledala magični +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2006 21:04:17   
lelaval
Mogoče si res še  prehitro delala test, ko še ni dovolj nosečniškega hormona prisotnega.
Držim pesti, da zagledaš pričakovani plusek. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2006 21:39:33   
pilotgirl
No ja tud nama je uspelo v tretje tko da ne še obupat še je možnost.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2006 8:00:07   
Grizo
Tudi midva sva tokrat prvic ne-cakala user posted image . Sem imela vse sorte cudne obcutke, mi je bilo slabo in  user posted image  mi zamuja ze 5 dni. Pa sem naredila za 3 teste user posted image  in vedno -. Danes pa ze cutim kako user posted image  prihaja.
Sej je se cas, ne se prevec sekirat. Saj je tudi delanje user posted image  prijetno opravilo, ne? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2006 13:18:33   
Nattaly
Nama je uspelo v drugem mesecu ampak moram povedat, da sva prvi mesec čist OBSEDENO - po 2x na dan v času ovulacije- pa se je izkazalo, da se mi je ravno tisti mesec ovulacija prestavla za 1 teden. No ampak jaz sem bla pa prepričana, da nama je ratal. Vse znake nosečnosti sem imela kar 20 dni, potem je pa M prišla.
No in nasldnji mesec sem mela totalno paniko v službi in sem bla v čistem stresu in sem si rekla, da ta mesec pa no way, da nama rata, ker se garant nič ne bo prijel-in tud kake velke želje nisem mela po pravici povedano. Ampak je pa ratal!
Tko, da res zelo zelo drži, ko najmanj pričakuješ bo!
Veliko uspeha!

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2006 14:50:59   
yennika
Se popolnoma strinjam z Nattaly. Pri meni je bla zgodba popolnoma ista! Pa še nori december je bil, ko nisem več vedela kje se mi glava drži! Pa je ravno takrat-v tretje- ratalo!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Nattaly)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2006 15:12:46   
Skorpija
nama ni uspelo že v osemnajsto....user posted image user posted image  ma ne, ne zameri - hecam se...

Kar mirno in brez skrbi, če je šlo v prvo, bo tudi v drugo, sprosti se in vse bo OK!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?