kalbo -> RE: Brez spolne energije (15.2.2006 8:15:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja seveda. Komaj cakam. Pri dveh majhnih otrocih, ki ne spita ponoci je glavna stvar sex. Cele dneve samo na sex mislim. Tudi takrat ko komaj gledam, kuham ali perem perilo. Samo se to mislim kako bom z zadnjimi mocmi, tik pred kolapsom skakala po partnerju. Pomojem tudi. Tako sem utrujena, da zvecer sede jocem. Takrat je seks zadnja stvar na svetu, ki bi jo pocela. Bi mi vec pomenil objem in poljub. Mogoce celo skupno polezavanje v postelji. Vecina vas pise kot da zakon brez seksa ne more obstajati. Seveda lahko, ce se oba prilagodita. Vcasih zal ne gre drugace. V zivljenju se zgodijo taksne situacije, pa ne gre samo za utrujenost, lahko so problemi z zdravjem ali rizicna nosecnost. Karkoli. Sem vesela, da imam parterja, ki razume to, da trenutno ne gre. Pa potrpi. Cas za sex bo ze se prisel. Sicer ne vem, zakaj mora bit tole anonimno, bi blo bolš, če nebi bilo. Problemi z zdravjem, rizična nosečnost, pa še kaj bi se našlo...to so konkretni razlogi, ki so seveda razumljivi in se mora partner definitivno prilagodit. Tudi Kalbo je bil skoraj eno leto na suhem med nosečnostjo. Ženi pač ni pasalo, enim paše, drugim ne. Ko je pa nosečnost mimo in težav z zdravjem ni se je pa treba za seks potrudit...obojestransko... to, da si fuč od otrok ni noben izgovor, vse se da, če se hoče. Zakaj pa sede jočeš, pol že ni vse v redu tudi s partnerjeve strani.
|
|
|
|