Mel_A -> RE: Najbolj nenavadna hrana... (22.2.2006 11:42:00)
|
Kak pa je način priprave pekinške račke? Mislim, sej jaz je nisem še nikoli jedla, pa je tud ne bom, ker se mi zdi raca itak premastna. Drugače sem pa jedla žabje krake, ki sploh niso slabi. Kot piščanc, sam po takih drobnih kostkah vidiš, da ne more bit aviacija. Boge žabice! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Drugač pa tud jaz ne jem nekih ogabic, ne školjk, ne polžev... bljak. Kačje meso... mejbi. Sej je isto kot piščančje, pravijo, fora je samo v tem, da veš, da ješ KAČO. Sem slišala, da so kobilice (posušene), pa škorpijoni, pa hroščeki kar ok, da imajo okus po smokiju. Ampak jaz bi raje bla lačna. Smo pa na enem žuru pod full alkohola spohali viledo in smo jo dali za jest enemu ljubitelju pohanih zadev, ki je tud bil full pod gasom. Je pa rekel, da je blo še kar. Da je blo meso malo žilavo, ma za talačne bi blo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|