Kako spijo vaši otročički? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


borovnicka -> Kako spijo vaši otročički? (10.2.2006 21:34:02)

Oj! 
V zadnjem času se je odločil(star je 10.5m), da je najbolje spati na trebuhu z nogami spodvitimi pod trebuh. Bilo bi vse v redu, če se ne bi zaradi tega večkrat zbudil, ker se mu med preobračanjem rata usesti in potem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Tako da večkrat na noč vstanemo zaradi tega.

Je katera imela podobne težavce?

Lep večer




Barči78 -> RE: Kako spijo vaši otročički? (10.2.2006 21:55:55)

Moja punčka že od majhnega leži na trebuščku. Dokler se ni znala obrnit je bilo vredu, smo je nekako zatlačili, sedaj pa imamo enak problem kot ga opisuješ ti. Se obrne na trebuh in vstane. Ja, kaj češ, spi pa samo na trebuhu, kljub temu, da jo vedno odložim na bok, kjer mogoče obstane kakšno minuto.




total -> RE: Kako spijo vaši otročički? (10.2.2006 21:57:14)

Enako je pri nas,začelo se je pred 2 mescema in ponoči ga je vspovsod.Spi tako čudno,da včasih prižgem luč in ga gledam če je sploh to mogoče.Ampak tako mu paše in se tudi zbuja večkrat na noč.




bobek05 -> RE: Kako spijo vaši otročički? (12.2.2006 23:32:57)

Anej se je od 7 m dalje začel ful obračat v postelji (in ga mož dobro dol "zadela" v posteljci), pa ga kljub vsemu zjutraj še včasih najdeva na trebuhu, pa še izpod odeje se zvleče..




Urška// -> RE: Kako spijo vaši otročički? (13.2.2006 7:54:18)

Ojla

Ja pri nas je isto, nogice pod trebuh pol pa ko se hoče obrnit se vsede in je takoj budna, mi je ne moremo kaj dobro zadelat,ker dobi živčni zlom, če jo pokrijem z odejico, damo jo samo v vrečo (se vsaj vstat ne more[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image])

lp





Tricia -> RE: Kako spijo vaši otročički? (13.2.2006 17:27:05)

Že en lep čas zaspi na boku, zbudi pa se vedno na hrbtu.




sana_lena -> RE: Kako spijo vaši otročički? (14.2.2006 10:01:54)

Pri nas je že več mesecev živ žav v postelji, ko je nekje pri treh mesecih odkrila kotaljenje, ne more spati pri miru, največkrat se pa popolnoma zbudi. Premika se v vse možne poze, ta ki si jo opisala mi je najhecnejša, samo problem je, da ko je enkrat v njej se obvezno zbudi. Sem jo v začetku pustila, da je spala v tej pozi, vendar je bilo to največ 15 minut, očitno ni vglih neka prijetna. Pozneje sem jo probala obrniti na bok, vedar se je takrat že takoj zbudila, tako da uporabnega nasveta nimam.
Imamo pa zdaj druge probleme, ker je ugotovila, da se da ob opori vstati in ji je to najljubše opravilo, proba še to med spanjem, takoj, ko odpre oči in vidi deščice, se že prime in še napol v spanju proba plezati(sem jo že enkrat opazovala, oči še napol odprte, hi hi), večinokrat se to konča tako, da pade kot klada, potem pa jok. Potem pa spet ziza, ki vse potolaži in najhitreje uspava[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] in nova runda spanja. Ma ne vem zakaj delajo posteljice z deščicami[sm=zmeden2.gif], za našo to pomeni poligon za vaditi plezanje. Očitno so eni dojenčki bolj aktivni, bolj športni, jih je prav zanimivo opazovati kako se trenirajo in s kakšno vztrajnostjo.




Stran: [1]