petja -> Ful malo je (10.2.2006 18:45:27)
|
Imam "problem" z mojo 11 tednov staro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Punca ful malo je oz. je ful malo časa na joškah. Saj vem, da se lahko najejo že v 5 minutah, ampak a že pri 11 tednih??? Ponoči jo enkrat podojim, takrat je kot zmešana, potem pa čez dan je na cca 4 ure ali pa še kasneje, pa še to vleče samo nekaj minut. Sicer ona izgleda čist zadovoljna, ampak ne vem, če je to OK. Zvečer pred spanjem pa vedno dobi flašo (Aptamil), ker je tako navajena že od svojega 2. tedna, saj nisem imela dovolj mleka. Po flaši poje 200 ml, pa še pri meni malo, potem pa brez težav zaspi. Čez dan mi pa NIČ ne spi, kdaj pa kdaj zaspi za pol ure (točno pol ure, sploh ne rabim gledat na uro, ker ne spi niti minute več), zato se sprašujem, ali dovolj poje. Se mi ne zdi "normalno", da pri 11 tednih ne spi čez dan??? Hkrati me pa skrbi, da ne bom jaz brez mleka ostala, ker je tako malokrat na joškah. Sicer si po dojenju še iztisnem ven - ravno zato, da mleko je. Hvala za odgovore! Lp, petja
|
|
|
|