|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čaj
10.2.2006 17:44:58   
sezam
Kakšen čaj lahko pije enoletnik? Sedaj ji dajem Hipove instant, pa bi probala še kake druge. Ali tiste, ki jih kuhate, kupujete otroške v filtrih, ali kuhate take kot za vas? Oziroma kdaj lahko pije kakršnkoli čaj - naprimer planinski ali podobne?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čaj
10.2.2006 18:04:54   
čaki
TUD JAZ JI DAJEM HIPOVE INSTANT ČAJE KDAJ TUD SADNEGA tazga kot pijemo mi. dala sem ji pa tud že mal soka sadnega user posted image user posted image user posted image ...samo da teče...pa da ni zajecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2006 18:51:55   
karmy
moj je pil takrat vse čaje...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2006 19:19:58   
Alina
Moj pije vse čaje takšne kot jaz. Instant noče več. Pije pa tudi najraje kar sok (jabolčni, pomarančni,...), ki pa ga razredčim z vodo.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2006 19:59:26   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Maš nick sezam naslov teme pa čaj, pa sem kar pomislila, da bom dobila odgovor na vprašanje, ki ga danes iščem: Kako pripraviti sezamov čaj?user posted image user posted image user posted image

Tebi pa žal ne znam odgovoriti, kot vidiš smo mi še majhni.user posted image

Vseeno pa lep pozdrav.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2006 22:14:47   
tin@
Lep večer!
Moja hčera bo jutri stara 9 mesecev in ti lahko povem da ji jaz devam od 6 meseca naprej BEBE čaj..to je čaj v filter vrečkah..tko kot so ti čaji k jih mi pijemo..in ga ima zelo rada:)) user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.