cista na jajčniku-rak? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

juma -> cista na jajčniku-rak? (10.2.2006 13:01:00)

Danes pa zame ni srečen dan[sm=smiley13.gif].Dopoldan sem bila pri G.zaradi vmesnih rahlih krvavitev in rjavega izcedka in mi je odkrila na levem jajčniku 10cm veliko cisto[sm=smiley19.gif].Cista ni samo vodena tko,da jo bo treba operativno odstranit.Poslala me je takoj na KC v Ljubljano kjer so me še enkrat pregledali in niso bili nič kaj zadovoljni.Po najboljšem scenariju bom ob levi jajčnik[sm=smiley19.gif].Po najslabšem pa ob oba(maternico bojo probali obdržati)in rezali bojo trebuh,ker laporoskopsko verjetno ne bo šlo je cista prevelika[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].
V torek 14.(na valentinovo)moram it not in v četrtek naj bi bil poseg.
Že nekaj mesecev delamo na drugem[sm=duda.gif] pa če pomislimzdaj še dobro,da nisem [sm=nosecka.gif].Po vsem tem pa vprašanje,če bom sploh še lohka mela[sm=duda.gif].Zanima me ali je bila katera v isti oz.podobni situaciji in kako se je izteklo?

beba76 -> RE: cista na jajčniku-rak? (10.2.2006 13:10:13)

Jaz mam na desnem jajčniku 4 cm veliko cisto, ki jo zaenkrat samo spremljajo. Kaj bo iz tega, ne vem. Je pa stvar v tem, da me boli. G je sicer rekel, da tega ne bomo operirali, meni pa ne da miru, pa še boli me, kar ni nič kaj prijetno. Kaj pa če ni vse tako nedolžno, kot se njemu zdi??
Zdravljenje za rakom sem pa enkrat že tudi dala skozi in nimam želje še enkrat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Bodi vesela, da so te dali naprej na preiskave in boš vedela kaj je, kakorkoli že se bo končalo. Ne bodi pesimistična, misli ma najboljše!![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Ni vsaka cista in vsaka bula rak zato črne misli na stran!!!

gojska -> RE: cista na jajčniku-rak? (10.2.2006 17:19:18)

Držim pesti, da boš ostala samo brez enega jajčnika. Tako bo potem vse še O.K.
Ostani pozitivna.[sm=rozica.gif] 

lelaval -> RE: cista na jajčniku-rak? (10.2.2006 19:03:14)

Tudi jaz držim pesti, da boš ostala le brez enega jajčnika (če že morajo odstranit).

matahari -> RE: cista na jajčniku-rak? (10.2.2006 19:07:17)

Se pridružujem dobrim želja..misli nase, na otroka, na moža...pa srečo imaš, da boš takoj na vrsti...drži se in zmoli kakšno molitev, da boš dobila mir v dušo in ti bo lažje..

Stran: [1]