SKUTA ZA OTROKE (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Rubin. -> SKUTA ZA OTROKE (10.2.2006 10:52:19)

Povsod, no skoraj povsod ko berem, piše da se lahko dojenčkom dodaja skuta za otroke. Zdaj pa me zanima kakšna skuta je to in kje se dobi? Ve katera?

cicido -> RE: SKUTA ZA OTROKE (10.2.2006 11:05:43)

Jest nasi kupim kar navadno 100g skuto ljubljanskih mlekarn. Vcasih ji not zamesam kaksno sadje ali keks, da malo spreminjam okuse.

cicido -> RE: SKUTA ZA OTROKE (10.2.2006 11:06:53)

Obstaja pa tudi sadna, mislim da okus marelice in borovnice. Je tudi 100g od LM.

Tricia -> RE: SKUTA ZA OTROKE (10.2.2006 12:37:24)

...in pa tiste male sadne, pakirane po 6x50g od Ljubljanskih mlekarn ali pa od Fruhtscverge (pardon ce nisem prav napisala [sm=zardeva.gif]) - po 3-je različni okusi. Jaz kupujem banana+jagoda+marelica od ljubljanskih mlekarn.
Mogoče obstaja še katera znamka...

tincci -> RE: SKUTA ZA OTROKE (10.2.2006 19:47:39)

Samo une od LJ mlekarn imajo notri ful cukra! 

anckabancka -> RE: SKUTA ZA OTROKE (10.2.2006 19:55:13)

Jaz kupim čisto navadno Merkatorjevo in notri vmešam kako sadje in malo jogurta.

Anonimen -> RE: SKUTA ZA OTROKE (10.2.2006 20:16:52)

tincci, sam tolk:
sestavine: sveži sir, smetana,posneto mleko v prahu, jedilna sol, gostila/stabilizatorji, citronska kislina.
kje je tuki sladkor [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Drugač pa, ja mi kupujemo pasirano skuto od LM pa jo damo v veliko jedi eno žlico. Drugač pa ne kupujem Fruchzwerge in teh stvari, rajš dam sadni jogurt (LM) ali pa to skuto pa notri sadje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

MajaPRO -> RE: SKUTA ZA OTROKE (10.2.2006 20:35:38)

Tudi jaz bom naslednji teden, ko bo mali dopolnil 6 mesecev, začela uvajati skuto in jogurt. Pediatrinja mi je svetovala, naj mu dam navadno pasterizirano skuto (manj mastno) in zraven zmešam kako sadje. Lahko pa tudi zmešam skuto in jogurt. Teh Fruchtzwergov in podobnih zadev pa se naj izogibam. 

Stran: [1]