barni -> RE: 2x ime ali 2x priimek... (10.2.2006 12:47:17)
|
Midva se nimava namena porociti. Ce bi se imela, bi se ze prej ali pa vsaj zdaj, ko je na poti otrok. Kasneje ne vidim vec razloga zakaj bi se, ker mi sama poroka nic ne pomeni. Se imava zelo rada tudi tako....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tudi ce bi se porocila, bi obdrzala svoj priimek in ne bi dodajala njegovega. Tako da bi bilo navzen isto. Oba bi se pisala se vedno isto, kot sedaj. Najin otrok bo imel oba priimka. Katerga bo uporabljal in kako ga bodo klicali kolegi, prijatelji, mi je pa v bistvu vseeno. Oba priimka bo imel zato, da ne bo prevec tezav, ko se bodo urejali kaksni papirji. Zaradi mene lahko pri podpisovanju mojega krajsa ali pa ga tudi izpusti. Me ne moti. Kot mi je znano, to pocne dosti otrok, predvsem potem, ko so starejsi. Poznam tudi otroke, ki imajo dva imena in ju klicejo po obeh imenih. Jaz klicem ljudi tako, kot se mi predstavijo, ko jih spoznam. Ce se z obema imenoma, bom uporabila oba imena, ce zelijo vzdevek, potem klicem po vzdevku. Tako da upostevam dejstvo, kako sami sebe imenujejo.
|
|
|
|